❌İndirim Bitti! Logitech F310 Gamepad 534,47TL

Logitech F310 Wired Game Controller 10 Eylül 2010’da, F510 ve F710 ile birlikte çıkan, bilgisayara kabloyla bağlanan sağlam bir oyun koludur. XInput ve DirectInput desteği sayesinde çoğu oyunda sorunsuz çalışır. Üzerinde 10 tuş ve 8 yönlü D-pad bulunur. Logitech Dual Action’ın devamı olarak çıkarılmıştır ve yıllardır neredeyse değişmeden üretilmektedir.

Fiyat iyiymiş çakma yerine alınır

Logitech F310 Wired Game Controller 10 Eylül 2010’da, F510 ve F710 ile birlikte çıkan, bilgisayara kabloyla bağlanan sağlam bir oyun koludur. XInput ve DirectInput desteği sayesinde çoğu oyunda sorunsuz çalışır. Üzerinde 10 tuş ve 8 yönlü D-pad bulunur. Logitech Dual Action’ın devamı olarak çıkarılmıştır ve yıllardır neredeyse değişmeden üretilmektedir.
Gamepad teknolojisi çok ilerledi. F310 - F710 artık fosil sayılabilcek ürünler. Şahsen 1000 civarında güncel gamepad satışları varken almak mantıksız. Kronik sorunları da ayrı bir konu. En azından sorunsuz olsa önerilebilirdi.

Fiyat çok iyi. Bende 2 tane var. Çocuklarla oynuyorum. 10 yıl oldu alalı herhalde. İhtiyacı olan kaçırmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ergonomik olarak çok rezalet bı kol
Bu kol ilk piyasaya çıktığında bundan iyi kol yoktu. 10-15 senelik teknoloji bu. Zamanın en iyisi. Bu bütçeye alınacak en iyi kol bu. 500 tl ye daha ne istiyorsunuz.

Gamepad teknolojisi çok ilerledi. F310 - F710 artık fosil sayılabilcek ürünler. Şahsen 1000 civarında güncel gamepad satışları varken almak mantıksız. Kronik sorunları da ayrı bir konu. En azından sorunsuz olsa önerilebilirdi.
Hocam ben f710 da kullandım, 40 TL lik kolda ama ucuz olması ergonomisi in kötü olmasını ve kronik sorunlarını örtmüyor arkadaşında dediği gibi üzerine biraz daha koyup daha iyi alternatiflere yönelebilirsiniz
Fiyat çok iyi. Bende 2 tane var. Çocuklarla oynuyorum. 10 yıl oldu alalı herhalde. İhtiyacı olan kaçırmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kol ilk piyasaya çıktığında bundan iyi kol yoktu. 10-15 senelik teknoloji bu. Zamanın en iyisi. Bu bütçeye alınacak en iyi kol bu. 500 tl ye daha ne istiyorsunuz.

yav abartmayın hacı ne biraz daha koyması en ucuz hall effect gamepad 1.200 lira falan vercekseniz o parayı koysun millet. 500 liraya daha iyisi yok

F710 u yıllarca kullandım, çok fırlattım, en sonunda bir hileciye sinirlenip masanın üzerine attım, masadan sekti ekranı da kırdı kendi de dağıldı çalışmadı. Bağlantı sorunu nedeni ile f710 almak istemedim, aynı kalitede ama kablolu olan f510 da üretimi yok, mecburen f310 aldım, şuanda kullanıyorum.
Hatta yedekte bile almıştım bir tane daha aldım 2 yedek olsun. Bu fiyata böyle kaliteli dayanıklı kol alıyorsunuz, çok kurcalamayın.

Tabi f710 un rahatlığı bambaşkaydı o rahatlık yok ama en azından oyun konforu ucuz kollar gibi değil. Dayanıklı.
9 taksitte yaptık çerez parası gibi öderiz artık.

Geri