Sadece Fanları o fiyata alırsın o fiyata düz kasa bulursun ancaMerhaba, tercihen akvaryum kasa olacak rgb şart. Fiyat maksimum 1500tl. Kupon vs. varsa çok daha hoş olur. ( İkinci el temiz varsa sizlerden de alabilirim).
1.5k akvaryum zorMerhaba, tercihen akvaryum kasa olacak rgb şart. Fiyat maksimum 1500tl. Kupon vs. varsa çok daha hoş olur. ( İkinci el temiz varsa sizlerden de alabilirim).
Hocam memnun musun m-atx kasa arıyorum da
ben başkasına topladım , kasa saçları biraz ince, kablolama alanında ter döktüm(kablolama estetik olarak güzel dursun diye uğraştım), fanlar orta şeker. ne iyi, ne kötü.Hocam memnun musun m-atx kasa arıyorum da
Üzmeyecek mı ATX kasa arıyorum ne önerirsinizben başkasına topladım , kasa saçları biraz ince, kablolama alanında ter döktüm(kablolama estetik olarak güzel dursun diye uğraştım), fanlar orta şeker. ne iyi, ne kötü.
www.n11.com
www.n11.com
Marka kasa almanı öneririm, biraz da para ver adam akıllı bi kasan olsun derim.Üzmeyecek mı ATX kasa arıyorum ne önerirsiniz
1600 e akvaryum kasa buldum da beyfendi kupon bekliyorum. 1000 tl ye bile var rgb kasalar, bilginizeSadece Fanları o fiyata alırsın o fiyata düz kasa bulursun anca
Tüm parayı ekran kartına basınca ortada kaldıkMarka kasa almanı öneririm, biraz da para ver adam akıllı bi kasan olsun derim.
Binlerce ilana baktım hepsi sıfırdan pahalıya veya sıfır fiyatına satıyor. Birkaçı da iyi olmasına rağmen kargo yapmak istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdımBence direkt 2.ele bak, bu fiyata 0 akvaryum bulsanda çok dandik bir şey olur. ikinci elde kasa fiyatları ölüdür, çok high tier bir kasa değil ise 1-2k civarına temiz kasalar bulursun.
Ek olarak ilk olarak oturduğun yere yakın elden bak, çok daha ucuza alabilirsin.