UCUZ KASA ÖNERİSİ YAPAR MISINIZ

13oguzzz

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
1500
Merhaba, tercihen akvaryum kasa olacak rgb şart. Fiyat maksimum 1500tl. Kupon vs. varsa çok daha hoş olur. ( İkinci el temiz varsa sizlerden de alabilirim).

Merhaba, tercihen akvaryum kasa olacak rgb şart. Fiyat maksimum 1500tl. Kupon vs. varsa çok daha hoş olur. ( İkinci el temiz varsa sizlerden de alabilirim).
Sadece Fanları o fiyata alırsın o fiyata düz kasa bulursun anca

1.5k akvaryum zor
anca şu kasadan alırsın
beyazı böyle duruyor
1775165079358.webp

Ventonun kasasi vardi akvaryum değil ama mesh

Hocam memnun musun m-atx kasa arıyorum da
ben başkasına topladım , kasa saçları biraz ince, kablolama alanında ter döktüm(kablolama estetik olarak güzel dursun diye uğraştım), fanlar orta şeker. ne iyi, ne kötü.

kupon uygula

Sadece Fanları o fiyata alırsın o fiyata düz kasa bulursun anca
1600 e akvaryum kasa buldum da beyfendi kupon bekliyorum. 1000 tl ye bile var rgb kasalar, bilginize
Post automatically merged:

Marka kasa almanı öneririm, biraz da para ver adam akıllı bi kasan olsun derim.
Tüm parayı ekran kartına basınca ortada kaldık
Post automatically merged:

Bu kasayı düşünüyorum.

Bence direkt 2.ele bak, bu fiyata 0 akvaryum bulsanda çok dandik bir şey olur. ikinci elde kasa fiyatları ölüdür, çok high tier bir kasa değil ise 1-2k civarına temiz kasalar bulursun.

Ek olarak ilk olarak oturduğun yere yakın elden bak, çok daha ucuza alabilirsin.

Bence direkt 2.ele bak, bu fiyata 0 akvaryum bulsanda çok dandik bir şey olur. ikinci elde kasa fiyatları ölüdür, çok high tier bir kasa değil ise 1-2k civarına temiz kasalar bulursun.

Ek olarak ilk olarak oturduğun yere yakın elden bak, çok daha ucuza alabilirsin.
Binlerce ilana baktım hepsi sıfırdan pahalıya veya sıfır fiyatına satıyor. Birkaçı da iyi olmasına rağmen kargo yapmak istemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,954
Üyeler
190,839
Son üye
Grimwood
Geri