Aklımı çok karıştıran monitör tavsiyeleri (10-13bin tl arası)

Reaksiyon skoru
7
Selamlar dostlar.
MSI 2K 180hz monitör kullanıyordum çokta memnundum. Ancak monitörde aniden çizgiler çıktı ve iadesini aldım.
9k bir geliri olacak. 10-13k arası monitör arayışı içersindeyim.
Sistem olarak 9900x3d+5070ti sahibiyim yani 2K oyun oynamak istiyorum. Ekstra olarak iş ile ilgilide bu monitörü kullanacağım.
Bir çok monitöre denk geldim ancak hz ve ms her şey değil biraz kalitede önemli.
rtings gibi yerlerden detaylı araştırma yapan arkadaşlar mutlaka vardır. Monitör önerilerine çok açığım teşekkrüler.

Gözüme kestirdiğim bazı monitörler;
ASUS TUF Gaming VG27AQ5A 27 inç 210Hz 0.3ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
MSI MAG 274QPF E20 27 inç 200Hz 0.5ms 2K WQHD Adaptive Sync Rapid IPS Pivot Gaming Monitör
AOC Q27G4ZR 27" 0.3 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü

en üsttekini kendim kullanıyorum önermiyorum fiyatını hak etmiyor. zaten bende sizin gibi msi monitör iadesinden gelen parayla birazda mecburiyetten almıştım. g4zr panel kalitesi iyi diye biliyorum hz her şey değil ama 200 hz monitöre de bence o paralar verilmemeli attıklarınız arasında o yüzden bence en mantıklısı aoc

İade yapmayıp değişim yapsaydın 1 üst modelini verirlerdi bende öyle oldu bekliyorum gelmesini

en üsttekini kendim kullanıyorum önermiyorum fiyatını hak etmiyor. zaten bende sizin gibi msi monitör iadesinden gelen parayla birazda mecburiyetten almıştım. g4zr panel kalitesi iyi diye biliyorum hz her şey değil ama 200 hz monitöre de bence o paralar verilmemeli attıklarınız arasında o yüzden bence en mantıklısı aoc
Selamlar hocam bu markalardan farklı önerinizde varsa bilmek isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İade yapmayıp değişim yapsaydın 1 üst modelini verirlerdi bende öyle oldu bekliyorum gelmesini
Ne yazık ki ürünü aldığım platform amazon ve ya aynı ürünü gönderiyor nitekim stok yoktu. Veya iade yapıyor o yüzden iade aldım ücreti. Model öneriniz varsa bilmek isterim.

dostum aynı durumdayız, ben de 2k oyun ve iş için bir monitör arıyorum ve bütçem 10-13k.

Herkes yukardaki 260HZ Philips monitörü öneriyor, fakat benim için kaç HZ olduğundan çok panel kalitesi önemli.

bu yukarıdaki Asus monitörü mağazada gördüm ve görüntüsü hoşuma gitti. Sadece eski bir monitör olması (2024 yılından kalma) kafama takılıyor.

Bulabildiğin başka monitör var mı?

Geri