Çözüldü✓ İndirme hızım 300 e çıkıyor geri 0 a düşüyor

Tutu_Mp4

80+
Reaksiyon skoru
5
Son 1 haftadır ne indirmeye çalışsam steam harici epic games ve riot client de indirme hızım 0 anı bir yükselişle 300-400 lere kadar çıkabiliyor fakat geri 0 a sabitleniyor Türkcell superonline kullanıyorum speedtest yaptığımda 500 download 50 uploadım var steamde hiçbir sıkıntı yok sorunsuz indiriyor. Modemi resetledim, fabrika ayarlarına getirdim hiçbirşey değişmedi diskimde sıkıntı vardır diye Rdr 2 Ultra grafiklerde açtım sorunsuz calışıyor 1Tb hafızasının yarıdan çoğu boş durumda. Daha önce bu sıkıntıyı yaşayan varmı yada çözümünü bilen Lütfen yardımcı olurmusunuz görsel_2026-04-03_021012325.webpgörsel_2026-04-03_021750709.webp

Son düzenleme:
Evet aradım bir sıkıntı olmadığını söylediler devam ederse ücretli teknik servis gönderebilirlermiş
onun bir taktiği var kanka bana da öyle yapıyorlardı modemin fişini çek 15-20 dk sonra ara de ki erişim sağlayamıyorum onlarda sağyalamadıkları için teknik destek gönderecekler. Ama ben değiştirip türknete geçtim fatura yenileme dönemimde ping sorunu oluşmuştu.

Son 1 haftadır ne indirmeye çalışsam steam harici epic games ve riot client de indirme hızım 0 anı bir yükselişle 300-400 lere kadar çıkabiliyor fakat geri 0 a sabitleniyor Türkcell superonline kullanıyorum speedtest yaptığımda 500 download 50 uploadım var steamde hiçbir sıkıntı yok sorunsuz indiriyor. Modemi resetledim, fabrika ayarlarına getirdim hiçbirşey değişmedi diskimde sıkıntı vardır diye Rdr 2 Ultra grafiklerde açtım sorunsuz calışıyor 1Tb hafızasının yarıdan çoğu boş durumda. Daha önce bu sıkıntıyı yaşayan varmı yada çözümünü bilen Lütfen yardımcı olurmusunuz Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Muhtemelen kullandığın ssd nın hızı internetine yetişemiyor. Banada aynısı olmuştu ilk 1000 mbps internete geçtiğimde. Biraz yüklüyor ve aniden 0 a iniyordu. Samsung 990 pro ssd aldığımda böyle bir sorunum kalmadı.

İndirme hızını 200-100-50 (mümkünse hepsini dene) gibi daha düşük değerlere sabitleyip sonuçları yazabilir misin?

Muhtemelen kullandığın ssd nın hızı internetine yetişemiyor. Banada aynısı olmuştu ilk 1000 mbps internete geçtiğimde. Biraz yüklüyor ve aniden 0 a iniyordu. Samsung 990 pro ssd aldığımda böyle bir sorunum kalmadı.

İndirme hızını 200-100-50 (mümkünse hepsini dene) gibi daha düşük değerlere sabitleyip sonuçları yazabilir misin?
Byilgisqyari daha 5 ay önce aldim sayilir ve ssd oalrak bu takili Team NV500 1TB 4500/1900MB/s PCIE NVMe M.2 SSD Disk yeterli degilmidir cok anlamiorum ama diskden degildir diye tahmin ediyorum

Byilgisqyari daha 5 ay önce aldim sayilir ve ssd oalrak bu takili Team NV500 1TB 4500/1900MB/s PCIE NVMe M.2 SSD Disk yeterli degilmidir cok anlamiorum ama diskden degildir diye tahmin ediyorum
Teoride yeterli olması gerekiyor. 5 ayda ömrüde çok azalmamıştır ama yinede ssd den olma ihtimalini tamamen elemek için kademeli olarak hızı düşürüp test edebilir misin?

Teoride yeterli olması gerekiyor. 5 ayda ömrüde çok azalmamıştır ama yinede ssd den olma ihtimalini tamamen elemek için kademeli olarak hızı düşürüp test edebilir misin?
dediğin gibi haptım hocam ama sıkıntı aynı 50 ye sınırlama koydum bu sefer 3-5mb ye çıkıp geri 0 a sabitleniyor ve örnek olarak steamden bişe indirdiğim zaman diske yazma hızı fotoğrafda da ekledim 150-250mb arası oluyor bana çok saçma gelen steamde hiçbir sıkıntı olmaması yada steam üzerinden açtığım oyunlarda ama Riot ve Epic hem 0mb da günceleme yapıyor hemde online oyunlarda ping sorunu alıyorum

dediğin gibi haptım hocam ama sıkıntı aynı 50 ye sınırlama koydum bu sefer 3-5mb ye çıkıp geri 0 a sabitleniyor ve örnek olarak steamden bişe indirdiğim zaman diske yazma hızı fotoğrafda da ekledim 150-250mb arası oluyor bana çok saçma gelen steamde hiçbir sıkıntı olmaması yada steam üzerinden açtığım oyunlarda ama Riot ve Epic hem 0mb da günceleme yapıyor hemde online oyunlarda ping sorunu alıyorum
Cyristaldisk info ve cyristaldisk mark indirip test etme şansın var mı

Nereden bakarsam bakayım ssd düzgün görünüyor.
Kuvvetle muhtemel superonline veya windows defender taraflarında bi darboğaz yaşanıyor. Windows defenderi devre dışı bırakıp ve yapabiliyorsan dns i cloudflare (1.1.1.1 -1.0.0.1) ile değiştirip tekrar dener misin
iksini de yaptım gene değişen bişe olmadı

Geri