Bence de a36 veya stok bitirmek için a26 olacak.hocam a26 ile a36'yı aynı fiyata satiyolar a36 bi üst model 1 yıl sonraki model nası aynı fiyat oluyomuhtemelen ona gelir
A36 okey bi telefon ciddili ucuz fiyata verirse makul olurBence de a36 veya stok bitirmek için a26 olacak.
Bana kalsa turkcell komple kullanilmaz da mecbur kullanıyoruz. Babama fatura paketine ek yillik tvplus kitlemisler oeler fatura kabarik gelmeye baslayinca farkettim bende babam adina aradim siz kendiniz mhyi arayip almissiniz diyor aw ben her zaman derim şeytan bizim üçkağıtçı insanımıza göre melek kalir.turkcell den telefon almayın. ben bok yedim aldım sorun oldu ilgilenmiyolar hatta çalışanlar köpek gibi saldırdı ve garantiye gönderin dediğimde tüketici hakem heyetine başvur yapacak bişe yok diyolar. genel müdürlük de ilgilenmiyo thh nin karar vermesini bekliyorum inş işlerini yapacaklar aylardır bekliyorum
steam i tr de kapatma peşinde şükür yasa tam öenrildiği gibi geçmedi. steam kapansa tr de sizce kim yapacak bu işi. geforce now rezaletini yapan turkcell yapacak. ülkeyi imei zorunluluğu ile bu tarz işler ile bu şirketlere peşkeş çekiyolar. mecbur bırakılıyoruz yoksa dediğiniz gibi hiçbiri kullanılmazBana kalsa turkcell komple kullanilmaz da mecbur kullanıyoruz. Babama fatura paketine ek yillik tvplus kitlemisler oeler fatura kabarik gelmeye baslayinca farkettim bende babam adina aradim siz kendiniz mhyi arayip almissiniz diyor aw ben her zaman derim şeytan bizim üçkağıtçı insanımıza göre melek kalir.
yurt dışı telefonların 4 katı fiyatına telefon satıyorlar indirim yapsa 3 katına gelicek herhalde internette de 2.5 katına buluyon ben bu piyasayı çözemedimTurkcell Mağazalarında 5555 adet farklı 5G telefonun %50 indirimle satılacağıyla alakalı şirket CEO'su açıklama yapmış. Turkcell'in 5G lansmanında duyurulmuş. Konuyla ilgili henüz elimizdeki tek bilgi bu.
Alıntıyı görüntüle
Kaynak: