❌İndirim Bitti! 47.836 TL - Lenovo Yoga 7, Ryzen 7-350, 14 Inch, 32GB RAM, 1TB SSD, Dokunmatik

ekran kartıyla işim yok ram ve işlemcisi güzel bi laptop bakıyordum alınır mı bu sizce
Farklı ürün gelme durumu da var o yüzden bekliyoruz çünkü başlık ile ürün detay tutmuyor

Muhtemelen LOG serisinden bir cihaz gelecek. Başlık hariç her şey onunla uyumlu çünkü. Başlıktaki ürün Amazonda 69K'ya satılıyor.

Gelen olursa haber edin lütfen direkt sipariş geçelim. Fiyat çok iyi.

Güncelleme - Sipariş kısmına geçince doğru ürün gözüküyor. Alan varsa iptal geçsin bence veya Amazonla konuşun doğru ürünü teslim almak için.

1775201257634.webp

Son düzenleme:
Muhtemelen LOG serisinden bir cihaz gelecek. Başlık hariç her şey onunla uyumlu çünkü. Başlıktaki ürün Amazonda 69K'ya satılıyor.

Güncelleme - Sipariş kısmına geçince doğru ürün gözüküyor. Alan varsa iptal geçsin bence veya Amazonla konuşun doğru ürünü teslim almak için.

Alıntıyı görüntüle
Amazon'a dün bildirmiştim, bugün açıklama güncellenmiş.

Alıntıyı görüntüle
Bende hala böyle görünüyor.

Ekler

• 173095.webp
    173095.webp
    116 KB · Hit: 42
İntelin 300 serisi laptop bekliyorum ama doğru ürün geliyorsa ucuza bundan alıp işime bakarım ürünü gelen var mı?

Yanlış ürün teslim edildi RTX3050'li LOQ 15arp10e Essential modeli gönderildi, Amazon müşteri hizmetlerine ulaştım doğru ürün değişimini hiç zorlamadan başlattılar alan arkadaşların bilgisine
Hocam çözüleceğine pek inanmıyorum açıkçası :D

Yanlış ürün teslim edildi RTX3050'li LOQ 15arp10e Essential modeli gönderildi, Amazon müşteri hizmetlerine ulaştım doğru ürün değişimini hiç zorlamadan başlattılar alan arkadaşların bilgisine
bana da öyle gelecek o zaman ben de öyle bir değişim isteyim teşekkür ederim

Bilgilendirme için teşekkürler. Değişim ürünü sipariş sayfasında nasıl görünüyor hocam?

Yanlış ürün teslim edildi RTX3050'li LOQ 15arp10e Essential modeli gönderildi, Amazon müşteri hizmetlerine ulaştım doğru ürün değişimini hiç zorlamadan başlattılar.
Onun da yanlış gelme ihtimali yüksek. Dediğim gibi Amazon sitesi bir kaos içinde, müşteri hizmetleri de birşeyden anlamıyor.

Değişim istediğiniz ürünün bizzat linkini müşteri temsilcisine atın, bu olması gerekiyordu çünkü başlıkta bu yazıyordu yanlış göndermişsiniz diyin. "Değişim başlatıldı" yazıp siparişlerinizde o doğru ürünü görmelisiniz ve tabi o ürünü Amazon satıyor olmalı. Umarım sorun çıkmaz.

Onun da yanlış gelme ihtimali yüksek. Dediğim gibi Amazon sitesi bir kaos içinde, müşteri hizmetleri de birşeyden anlamıyor.

Değişim istediğiniz ürünün bizzat linkini müşteri temsilcisine atın, bu olması gerekiyordu çünkü başlıkta bu yazıyordu yanlış göndermişsiniz diyin. "Değişim başlatıldı" yazıp siparişlerinizde o doğru ürünü görmelisiniz ve tabi o ürünü Amazon satıyor olmalı. Umarım sorun çıkmaz.
Maliyetlerin artması sebebiyle coğuı firma artık müsteri hizmetlerini kısıyo o yüzden de insanlar problem yaşıyor. Bu işleri artık AI'a doğru kaydırıp bundan da kurtulmak istiyolar bence

Maliyetlerin artması sebebiyle coğuı firma artık müsteri hizmetlerini kısıyo o yüzden de insanlar problem yaşıyor. Bu işleri artık AI'a doğru kaydırıp bundan da kurtulmak istiyolar bence
ai bunlardan daha iyi çalışır bu arada :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,957
Üyeler
190,838
Son üye
Vidar4212
Geri