Baya pahalıBeyler bi tanıdığımız için alacağız da sizce alınır mı bu? PSU'yu sordum daha yanıt gelmedi, 24K istiyorlar bunun için.
İnternet kafe çıkmasıymış zaten vazgeçtim hocamBaya pahalı
Bence tek alamama sebebin internet kafe çıkması olmaması lazım resmen yağlı kazık birde tanıdıkmış :/İnternet kafe çıkmasıymış zaten vazgeçtim hocam
Yok satıcı tanıdık değil hocam, alacağımız kişi tanıdıkBence tek alamama sebebin internet kafe çıkması olmaması lazım resmen yağlı kazık birde tanıdıkmış :/
Peki kaça olmalı sence hocam bu sistemBence tek alamama sebebin internet kafe çıkması olmaması lazım resmen yağlı kazık birde tanıdıkmış :/
Adam öpme ticareti.Beyler bi tanıdığımız için alacağız da sizce alınır mı bu? PSU'yu sordum daha yanıt gelmedi, 24K istiyorlar bunun için.
İşlemci 3Yok satıcı tanıdık değil hocam, alacağımız kişi tanıdık
Post automatically merged:
Peki kaça olmalı sence hocam bu sistem
Şu fotoğraftan Mızrak kaçacağı belliBeyler bi tanıdığımız için alacağız da sizce alınır mı bu? PSU'yu sordum daha yanıt gelmedi, 24K istiyorlar bunun için.
3kya bırakan olmaması 4kya alınmasını mantıklı kılmaz. Bırakan yoksa almayacaksın ki piyasa düşecek.hakkı yazdıkların fakat 5600 ü 3k ya bırakan yok
Temizse 15K civarı o da RAM krizinin hatrına yoksa 10K bandıydı piyasaları bunların.Yok satıcı tanıdık değil hocam, alacağımız kişi tanıdık
Peki kaça olmalı sence hocam bu sistem
İşlemci, Anakart ve ram kombosunu 9k altına hiçbir şekilde görmedim. Ramler ortalama 3500 desen, İşlemci ve anakart minimum 5500 tl ye bulunuyor. Ha çok şansa ucuz denk gelir ama ortalamada bulunmuyor maalesef. Dediğiniz fiyatlar olması gereken fiyatlar ama o fiyatlarada dediğim gibi çok şanslıysanız denk getirlir.Adam öpme ticareti.
İşlemci 3
anakart 1.5
ekran kartı 4
ram mhz ve cl önemli ama 3 diyelim abartarak söyledim belki 3600mhz falandır diye
ssd 2.5
kasa ve psu wattı yazmıyor ama hadi ona da thermaltake diye boldan fiyat verip 3.5 diyelim
14.5 çıkıyor toplam 2 ürünün fiyatını boldan verdiğim takdirde, bir de kaçıran üzülür yazmışlar... İstediği paraya çok çok rahat 6700 XT'li DDR4 sistem toplarsın.