2. el R5 5600 GTX 1660 Tİ'lı sistem alınır mı?

FurkanIIy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,398
Beyler bi tanıdığımız için alacağız da sizce alınır mı bu? PSU'yu sordum daha yanıt gelmedi, 24K istiyorlar bunun için.

Ekler

• 1775204857003.webp
    1775204857003.webp
    310.3 KB · Hit: 48
Bence tek alamama sebebin internet kafe çıkması olmaması lazım resmen yağlı kazık birde tanıdıkmış :/
Yok satıcı tanıdık değil hocam, alacağımız kişi tanıdık
Post automatically merged:

Bence tek alamama sebebin internet kafe çıkması olmaması lazım resmen yağlı kazık birde tanıdıkmış :/
Peki kaça olmalı sence hocam bu sistem

Beyler bi tanıdığımız için alacağız da sizce alınır mı bu? PSU'yu sordum daha yanıt gelmedi, 24K istiyorlar bunun için.
Adam öpme ticareti.

Yok satıcı tanıdık değil hocam, alacağımız kişi tanıdık

Peki kaça olmalı sence hocam bu sistem
İşlemci 3
anakart 1.5
ekran kartı 4
ram mhz ve cl önemli ama 3 diyelim abartarak söyledim belki 3600mhz falandır diye
ssd 2.5
kasa ve psu wattı yazmıyor ama hadi ona da thermaltake diye boldan fiyat verip 3.5 diyelim

14.5 çıkıyor toplam 2 ürünün fiyatını boldan verdiğim takdirde, bir de kaçıran üzülür yazmışlar... İstediği paraya çok çok rahat 6700 XT'li DDR4 sistem toplarsın.

Aşırı tuzlu dediği fiyata 6700xt makina dizersin

Adam öpme ticareti.

İşlemci 3
anakart 1.5
ekran kartı 4
ram mhz ve cl önemli ama 3 diyelim abartarak söyledim belki 3600mhz falandır diye
ssd 2.5
kasa ve psu wattı yazmıyor ama hadi ona da thermaltake diye boldan fiyat verip 3.5 diyelim

14.5 çıkıyor toplam 2 ürünün fiyatını boldan verdiğim takdirde, bir de kaçıran üzülür yazmışlar... İstediği paraya çok çok rahat 6700 XT'li DDR4 sistem toplarsın.
İşlemci, Anakart ve ram kombosunu 9k altına hiçbir şekilde görmedim. Ramler ortalama 3500 desen, İşlemci ve anakart minimum 5500 tl ye bulunuyor. Ha çok şansa ucuz denk gelir ama ortalamada bulunmuyor maalesef. Dediğiniz fiyatlar olması gereken fiyatlar ama o fiyatlarada dediğim gibi çok şanslıysanız denk getirlir.

gereksiz pahalı bu 2.elcileri anlamıyorum adamlar öyle fiyat yazıyorlar ki anlamsız bir akvaryum kasa yanına da 2 tane dandik pastel boya renkli va panel monitör ışıklı gaming klavye maus seti 35k para istiyorlar yazık kafalarına

Geri