Nothing Phone 3 16/512GB 39.799 TL

HB 45W Şraz Cihazı hediye ediyorlar bende takip ediyorum fiyat aynı bilmiyorum diğer satın alma kanalarında hediye ediyorlar mı ?

40.000 tl ye daha iyi bir muadili yok bence daha düşmesi olası değil

40.000 tl ye daha iyi bir muadili yok bence daha düşmesi olası değil
Poco f 7 nin poco günlerinde 20.999 tl ye düştüğü bir alan var ve 1 yıl boyunca 25 bin tl bandında satıldı + geçen magic 7 proda 48 k görmüştü indirim günlerine az bir şey kaldı bence beklenip magic 7 pro alınmalı 45 -47 arasına düştüğü vakit

27 Marttan beri bu fiyatmış. Nothing telefonlar zamanla acayip değer kaybediyor.

1775210752915.webp

HB 45W Şraz Cihazı hediye ediyorlar bende takip ediyorum fiyat aynı bilmiyorum diğer satın alma kanalarında hediye ediyorlar mı ?
sormak lazım hocam amazonda sordoğumda edilmiyor denmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco f 7 nin poco günlerinde 20.999 tl ye düştüğü bir alan var ve 1 yıl boyunca 25 bin tl bandında satıldı + geçen magic 7 proda 48 k görmüştü indirim günlerine az bir şey kaldı bence beklenip magic 7 pro alınmalı 45 -47 arasına düştüğü vakit
hocam magic 7 pronun 45/47 ye düşeceğini sanmıyorum yeni amiral gemisi getirdiler Türkiye'ye. eski stoklarda az kalmıştı sanırsam hwp videosunda öyle denmişti. poco tarafına bişe diyemiyorum

Geri