Yardım 360mm sıvı soğutma tavsiyesi

Thermalright Warframe pro kullandım eğer bulamazsam güzel tekrar ondan alcam lcd ekran ve beyaz olması önemli siyahta olsa olurda kasa beyaz ekran kartım gri ramler siyah rgbli anakart beyaz fanlar beyaz
Post automatically merged:

Bİr çok liste gördüm kimisinde arctic 1. Sırada kimisinde Warframe pro kimisinde tryx miydi neydi o neye guvencez bilemedim
Bu ekran kartı muazzam güzelmiş hocam model nedir maşallah çok güzel kart

Thermalright Warframe pro kullandım eğer bulamazsam güzel tekrar ondan alcam lcd ekran ve beyaz olması önemli siyahta olsa olurda kasa beyaz ekran kartım gri ramler siyah rgbli anakart beyaz fanlar beyaz

Bİr çok liste gördüm kimisinde arctic 1. Sırada kimisinde Warframe pro kimisinde tryx miydi neydi o neye guvencez bilemedim
Bu tür alışverişlerde ben referans noktamı techpowerup veya tomshardware alıyorum YouTube incelemelerine pek takılmıyorum.

MSI MAG CoreLiquid i360 360mm soğutucu var. Ryzen 9800x3D ile kullanıyorum. Bu LCDli modellerde bilgisayarda 2. ekran olarak görünmesi bazen ekranı oradan vermesi gibi karışıklıklara girmemek için LCD ekran olanlardan uzak durmuştum. Stress testlerde maksimum yükte 80 derece tutabiliyor. BF6 gibi oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor. Düşünürsen öneririm. amazondan 4900 TL'ye almıştım.
Thermalright Warframe proda hiç öyle bir sorun yaşamadım ekranlı güzel oluyor diye istiyorum estetik duruyorlar gif vs

Bu ekran kartı muazzam güzelmiş hocam model nedir maşallah çok güzel kart
9070xt nitro+

Thermalright Warframe proda hiç öyle bir sorun yaşamadım ekranlı güzel oluyor diye istiyorum estetik duruyorlar gif vs

9070xt nitro+
Muazzam hocam kart hayırlı olsun güle güle kullanın ikinci elden 0 veya fansız 6-7k ya Lian li bulursunuz

Şu şekilde bulabilirsiniz

Son düzenleme:
benim dediğim Thermalright Mjolnir Vision 360 White X modeliymiş 5900 fansız fiyatı alınır mı ? kendi kasa fanlarımı üstüne taksam iş yapar mı ?
Lcd ekran muazzam uygulaması vs çok kolay

9070xt nitro+
Thermalrightta belki yaşamayabilirsiniz dediğim durumu. Bir kaç baktığım modelde bahsetmiş olduğum sorunla karşılaşmıştım. Amazonda MSI fiyatı düşmemiş olsaydı ilk terhicim benim de Thermalright Frozen Edge olcaktı. Thermalright performans konusunda üzeceğini düşünmüyorum.

Kasa da degistircem muhtemelen Lianli O11 Vision Compact alcam sağ arkaya yerlestirsem verim düşer mi radyatörü yukarı takmak yerine

benim dediğim Thermalright Mjolnir Vision 360 White X modeliymiş 5900 fansız fiyatı alınır mı ? kendi kasa fanlarımı üstüne taksam iş yapar mı ?
Thermalright ın yazılımı düzeldiyse eğer tercih edilebilir zor olduğunu duymuştum

Bütçeye göre en iyi seçenek ne olur acaba?

Valla hocam Fanlı Lian li lcd 3 aylıklar felan 8-7.5 arasına bulunuyor fanlı fansız şekilde onları deneyin bence lcd si güzel
Warframe de güzel magic diye bir model gelmiş hatta trefo ekranlı olanı dahi çıkmış sağa sola hareket edebilen vs thermalright in geçen gaming gen tr de gezerken gördüm o modelleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri