Yardım Citizen Tsuyosa vs tissot prx quartz

Bahsettiğiniz tarz giyiniyor iseniz daha spor durduğundan tsuyosa daha okey gibi. Ayrıca aklınızda olsun arkadaşların bahsettiği seikolarda muhteşem seçenekler ama 2 model arasında iseniz ve otomatik alamayacaksanız tsuyosa en mantıklı seçim olacaktır. Sırf PRX olsun diyerek quartzına para harcamanızı önermem.

Bir de naçizane önerim bu tarz saat alım kararlarında hem hızlı karar vermeyin deneyin renkleri mümkünse kolunuza takıp bir bakın bir de para ayarlasanız bile üst üste sık sık satın alım yapmak yerine daha kontrollü ve fark yaratacak seçimlere yönelin.
Hocam geçenlerde gittim aklımda olanları denedim fakat sonradan virkaç model daha aklıma takılınca gidip deneme şansım daha olmadı müsait olunca tekrar gidip denicem.bütçe konusunda en başta 12,13 bin tl idi baktım kaliteli model yok 20 bin tl olsun orta segment bir şey aliyim dedim.normalde saat almak gibi bir şey düşünmüyordum geçenlerde bir an aklıma geldi ve heveslendim açıkcası 😀

Seiko modellerinede baktım fakat 38mm küçük gözüktü gözüme 40mm seiko 5 modelini taktım pda çok renksiz gözüktü ve kordonu hoşuma gitmedi.42 mm ise daha bakmadım kolumda müsait olunca onada bakarım fakat kalın sanırım bende daha çok naif bir şey istediğim için hoşuma gidermi pek bilmiyorum.

Hocam normalde tsuyosa her yönüyle hoşuma gitti fakat kadrandski citizen yazısının hiçbir uğraş,çaba olmadan direk bold yazı tipi ile citizen yazması hoşuma gitmedi.ve bir videoda citizen Zenshin modelini incelemesi yapılıyordu videodaki saatde kadranın içinde siyah siyah tozlar vardı.sanırım citizen işçilik bakımından zayıf bir marka.dediğim video bu.

Ve hocam dediğiniz sapma günlük mü yoksa haftalık veya aylıkmı.

11,00 da bakın hocam üst tarafda 12 yönünün üstünde görünüyor.
Post automatically merged:

Hocam zaten sorun anlamında pilli olduğu için bir sıkıntı çıkarmaz fakat lag tu lag aralığı kodronun yapısından dolayı fazşaymış sanırım bana tsuyosa tam oldu prx büyük gözükür sanırım denemem lazım.ve hocam bukadar bütçede pilli saat almak kafamı karıştırıyor ama onun dışında özellikle kodronu çok hoşuma gitti prx in.

Evet hocam quartz
Hocam citizen tsuyosayı mağazadan görerek al bak toz vsr mı yokmu haftalık sapar genelde bende haftalık 1 3 dakka maksimum gece saati yüz üstü yada sırt üstü koyman bile etkiliyor sapmayı

hem prx quartz hem de seiko 5 kullanan birisiyim senin için otomatik elzem ise tsuyosa ama açıkçası uzun bir süre tek saatin olacak ve her durumda onu kullanırım diyorsan 50m su geçirmezlik bir süre sonra belki başına iş açabilir takmadığın dönemlerde de sürekli ayarlama yapman gerekecek tissot prx bu konuda çok başarılı citizene göre çok daha kaliteli bilezik özellikle 100k lık saatlerle yarışır zaten zaman konusunda takıntılısın söylediğine göre quartz olması da dakiklik konusunda otomatik saatlere göre daha başarılı tissot daha mantıklı geldi bana senin için

Hocam citizen tsuyosayı mağazadan görerek al bak toz vsr mı yokmu haftalık sapar genelde bende haftalık 1 3 dakka maksimum gece saati yüz üstü yada sırt üstü koyman bile etkiliyor sapmayı
Hocam yani demek istediğim citizen tissot kadar fazla önem vermiyormu işçilik bakımından yoksa zaten bende mağazadan bakıp almayı düşünüyorum.

hem prx quartz hem de seiko 5 kullanan birisiyim senin için otomatik elzem ise tsuyosa ama açıkçası uzun bir süre tek saatin olacak ve her durumda onu kullanırım diyorsan 50m su geçirmezlik bir süre sonra belki başına iş açabilir takmadığın dönemlerde de sürekli ayarlama yapman gerekecek tissot prx bu konuda çok başarılı citizene göre çok daha kaliteli bilezik özellikle 100k lık saatlerle yarışır zaten zaman konusunda takıntılısın söylediğine göre quartz olması da dakiklik konusunda otomatik saatlere göre daha başarılı tissot daha mantıklı geldi bana senin için
Hocam büyük ihtimalle hep takarım dışarı çıkınca su geöirmezlik konusundada yağmur yağınca dayanabiliyorsa sıkıntı yok benim için.tsuyosa otomatik olmasından dolayı arkası gözüktüğü için ondan dolayı oda hoşuma gidiyor prx de kordonunun görüntüsünden dolayı ve saatin komple görüntüsü bütünü bi ayrı hoşuma gidiyor.ulan elimde para olsada ikisinide alsamda aklımda kalmasa 😀

Hocam yani demek istediğim citizen tissot kadar fazla önem vermiyormu işçilik bakımından yoksa zaten bende mağazadan bakıp almayı düşünüyorum.

Hocam büyük ihtimalle hep takarım dışarı çıkınca su geöirmezlik konusundada yağmur yağınca dayanabiliyorsa sıkıntı yok benim için.tsuyosa otomatik olmasından dolayı arkası gözüktüğü için ondan dolayı oda hoşuma gidiyor prx de kordonunun görüntüsünden dolayı ve saatin komple görüntüsü bütünü bi ayrı hoşuma gidiyor.ulan elimde para olsada ikisinide alsamda aklımda kalmasa 😀
Hocam tisot biraz daha üst sınıf denebilir ama powermatic olsaydı pilli almam ben şahsen

Hocam bu attığım zenshin modelinimi kullanıyorsunuz yoksa bi sonraki yenş olanımı.ve hocam günde sapması çok oluyormu yoksa aynımı tsuyosa ile.

Hocam bu sapma konusunda zaman geçtikçe artan bir durummu yoksa ilk aldığında ne kadarsa hala o kadarmı oluyor.

Benimde hoşuma gitmiyor büyüteç hocam dandirik havası katmış gibi sanki.belkide kullandıkça alışır göz orasını bilemem gerçi.
hocam 1 dakikaya yakın sapma var bende ama benim için çok önemli değil

Geri