🔥İndirim B650 - 16 gb ram bundle 12499 Tl

anakartı 4k dan sayarsan 8.5k ya geliyor ama duallemek için diğer modülünü 12.5k dan satıyorlar, yani 21k ya duallenmiş oluyor, intel kampanyasındada twinmos veriyolardı yani ramları isteseler 8.5k dan verirler ama naz yapıyorlar, vatan kırdı geçti piyasayı ne gerek var şova

vatan bilgisayar piyasaya nasıl bir ram dağıttıysa ramler artık satılmamaya başladı heralde :) kampanyalara bak hele :D

Bu karttan 10 gömlek üstün bir kart olan Biostar B650M X3D Pro+ 4643TL. İlandaki kartın kendisi 4674TL. Maxsun'un 4000TL'ye B650si var. Bu model anakartı fiyattan düşünce ram 7800TL'ye geliyor. Eğer bu ilanlar sıcak fırsat oluyorsa itopyadaki hazır sistemlerin 16GB ram eklendiğinde ortaya çıkan fiyatlarının tamamı da sıcak fırsat olmalı o zaman. Adamlar ellerindeki stoğu eritme derdinde, bu dakikadan sonra ekmeğe gelecek olan zam bile rame gelmez. İhtiyacı olmayan almasın, şu anakarta 7500F takarken bile şüphelenirim. 5-6cm termal ped ile 20 gram gelmez aliminyum bloğun maliyeti ne ki şu mosfet soğutucusu olmayan kartları üretiyorlar anlamak mümkün değil.
insanımız marka bağımlılığı var malesef,X3D Pro+ varken ben de msi'ın yüzüne bakmazdım

Alınır mı 7800x3d takxam
Alınmaz.
Post automatically merged:

Anakartı sıfır kapalı olarak 4k ya sat ram 8.500 TL'ye gelmiş olsun tertemiz :)
Kim alır 4k verip? İşte bu düşünceyle hareket edenler sayesinde piyasa bu halde. 4.6k verip 6 taksit yapmaktansa faturası başkası adına kesilmiş kartı 4kya almak, win win mi desek ne desek?

daha iyi olabilir de 10 gömlek üstü demen garip geldi bizim insanımız neden çarpan değerlerini kavrayamıyor anlamıyorum
10 gömlek daha iyi abartı geldiyse epeyden kıyaslama yapar mısınız? USB-C, faz sayısı, mosfet soğutucular, ekstra ssd slotu, daha yüksek lan hızı, USB 3.2 Gen2 desteği ve dört tane ram slotu vs 800mHz yüksek bellek hızı. Kusura bakma, bu farklar abartılacak farklar değilmiş daha iyi yazıp bırakayım ben.

Son düzenleme:
Anakartı sıfır kapalı olarak 4k ya sat ram 8.500 TL'ye gelmiş olsun tertemiz :)
Ne gerek var dostum zaten biraz 2.eli takip edince kapalı kutu yada sıfıra yakın 2x16 kitler 15-16 gibi çok rahat bulunuyor. Ayrıca o anakartı kimse 4K ya almaz. Faz yapısı aynı olan B650M S2H var zaten 4300 TL yada sürekli 4500 e düşen ve çok daha iyi olan Prime B650M-R var yani kim niye bir başkasından 4K ya alsın bu anakartı alsın.

Elemanın mantığına göre 800 FPS falan alacağım o halde gta 5 oynarken :D Tak bakalım biostar karta high-end bir işlemci, bir problem olduğunda kaç hafta sonra fix'leyecekler

Bios desteği, garanti, elektrik korumaları falan hak getire tabi :D
Yine afaki konuşan birisi geldi, hoşgeldin. Sen o MSI B650M-E'ye ne işlemci takarsan OCsiz tak ben o işlemcinin bir üst modelini OC ile Biostar'a takacağım. Alttaki cevapta elektrik korumaları yazdığını yeni farkettim, VRM'in ne olduğunu bilmeyen biriyle tartışarak zamanımı öldüremem. Sen haklısın, MSI B650M-E kesinlikle Biostar'dan daha iyi. Komple firmadan daha iyi olduğu için özellikle model belirtmeye gerek duymadım. Kalite farkı = FPS, güzel zihniyet. Devlete söyleyelim de F35 yerine RTX 5090 alsınlar, RTX5090 daha fazla FPS verdiği için daha iyidir.

Yine afaki konuşan birisi geldi, hoşgeldin. Sen o MSI B650M-E'ye ne işlemci takarsan OCsiz tak ben o işlemcinin bir üst modelini OC ile Biostar'a takacağım. Alttaki cevapta elektrik korumaları yazdığını yeni farkettim, VRM'in ne olduğunu bilmeyen biriyle tartışarak zamanımı öldüremem. Sen haklısın, MSI B650M-E kesinlikle Biostar'dan daha iyi. Komple firmadan daha iyi olduğu için özellikle model belirtme ihtiyacı hissettim. Kalite farkı = FPS
Yok ben öyle bir şey iddia etmedim, sen hayatının sonuna kadar biostar kullanabilirsin dostum. bilgili birine benziyorsun :D ayrıca b650 chipsette ne kadar büyük bir fps farkı olabilir ki zaten, öyle bir iddiam da olmadı

ramlerin fiyatlar 3-5k olur 1 ay sonra. ne güzel de çırpınıyorlar G A M P A N Y A

Yine afaki konuşan birisi geldi, hoşgeldin. Sen o MSI B650M-E'ye ne işlemci takarsan OCsiz tak ben o işlemcinin bir üst modelini OC ile Biostar'a takacağım. Alttaki cevapta elektrik korumaları yazdığını yeni farkettim, VRM'in ne olduğunu bilmeyen biriyle tartışarak zamanımı öldüremem. Sen haklısın, MSI B650M-E kesinlikle Biostar'dan daha iyi. Komple firmadan daha iyi olduğu için özellikle model belirtmeye gerek duymadım. Kalite farkı = FPS, güzel zihniyet. Devlete söyleyelim de F35 yerine RTX 5090 alsınlar, RTX5090 daha fazla FPS verdiği için daha iyidir.
Savunma bakanlığına mail at ozaman, altına da profil linkini koy sana danışsınlar :D

Ne gerek var dostum zaten biraz 2.eli takip edince kapalı kutu yada sıfıra yakın 2x16 kitler 15-16 gibi çok rahat bulunuyor. Ayrıca o anakartı kimse 4K ya almaz. Faz yapısı aynı olan B650M S2H var zaten 4300 TL yada sürekli 4500 e düşen ve çok daha iyi olan Prime B650M-R var yani kim niye bir başkasından 4K ya alsın bu anakartı alsın.
Dostum ikinci el ürünü nakitle almak zorundasın en iyi ihtimalle kredi kartı tek çekim o da bulursan. Buradaki ürünü peşin fiyatına 3 taksit alacaksın ki günümüz için gayet iyi bir seçenek. Anakart da ikinci elden 4kya kapalı kutu olarak bence satılabilir her malın bir alıcısı vardır.

Dostum ikinci el ürünü nakitle almak zorundasın en iyi ihtimalle kredi kartı tek çekim o da bulursan. Buradaki ürünü peşin fiyatına 3 taksit alacaksın ki günümüz için gayet iyi bir seçenek. Anakart da ikinci elden 4kya kapalı kutu olarak bence satılabilir her malın bir alıcısı vardır.
vade farksız 6 taksit yaptın mı zaten para kendini enflasyona eritiyor

Geri