ben araştırdığım zaman bir çok kişi kırmızı çizgiler oluşuyor diye fotolar atmıştıürünü kullananların görüşlerine baktım çoğu memnunum diyordu
ben araştırdığım zaman bir çok kişi kırmızı çizgiler oluşuyor diye fotolar atmıştıürünü kullananların görüşlerine baktım çoğu memnunum diyordu
Aldığın modelle aynı fiyat mı. Alt fiyatta ürün önermemeleri lazım. Yada aynı kalite veya üzeri önermeleri lazım.bugün dönüş yapıldı
bu ürünü teklif ettiler .![]()
MSI G274F 27" 180Hz 1ms HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI G274F 27" 180Hz 1ms HDMI DP G-SYNC FHD Rapid IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G274F ITOPYA'dawww.itopya.com
kontrast oranı biraz daha düşük sadece geri klanlarda advenced sync(nvdia nınki doğru yazmamışsam) +10hz daha fazla benim önceki monitörümden. Ekstra bir fiyat istediklerini söylemediler.Aldığın modelle aynı fiyat mı. Alt fiyatta ürün önermemeleri lazım. Yada aynı kalite veya üzeri önermeleri lazım.
Anladım. Aldığın monitörde pivot özelliği var mıydı? Bunda yok gözüküyor.kontrast oranı biraz daha düşük sadece geri klanlarda advenced sync(nvdia nınki doğru yazmamışsam) +10hz daha fazla benim önceki monitörümden. Ekstra bir fiyat istediklerini söylemediler.
e napalım hocam sana hemen verdiler diye kendi deneyimimizi yok mu sayalımevet msı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
allah allah aradığımda direk siparişimin numarası üzerinden mailimine iletmişlerdi hemen