Legion Go 2 1999$'dan Satışa Çıktı!

Aaa öyle deme şimdi haftaya çoğu youtuberden video gelir.
Hades oynamak çok zevli diye.
150k verip hades oynamak da ne bileyim 🤣.
Post automatically merged:

Legion go kullandım. Hem çok ağır hem de el sobası ya. Fanı paso sıcak üflüyor fan kapatıyon fps düşüyor. Sarjı zaten komedi. 2 tane fifa atıyordum 2.'de bitiyordu.
sicak degilde rog ally fakat agir dogru performans yetersiz sarjdayken bile yetersiz asla etmez

Aynen alırlar zaten bu fiyata.

Kafayı yemişler aç firmalara böyle böyle fiyat fikirleri veriyorlar.

Ya hani apular gelişir. Telefon gibi hiç ısınmadan fifa falan açarsa yatarak fifa oynamak zevkli. Ama soba gibi elektriğe bağımlı olacaksa bence de saçma.
Yani bence el konsolunun mantığı şu olmalı. Eski usül atarinin güncel ve mobil hali. İçerisinde kendi basit işletim sistemi, kendi oyunları olacak. Web sadece oyun güncelleme için falan olacak tarayıcı olmayacak. Çocuğun eline verecen oynayacak. Tabletten sağlıklı olur.

Maks el konsolu 500$ yani ps5 fiyatında olmalı.
Daha üstü saçma.
Baz model PS5 hadi pro modeli de PS5 Pro'dan pahalı olursa ne anlamı var zaten. 150K'ya konudaki cihazı almak yerine 19-20k'ya ikinci el rog ally z1 alsam ne kadar şey kaybedebilirim şu hayattan? Vereceği deneyim aynı olacak.

Maks el konsolu 500$ yani ps5 fiyatında olmalı.
Daha üstü saçma.
Kral o fiyattan ram parasını çıkarsana geriye ne kalıyor :D

Bu arada intelin 300 serili işlemcisini kullanan ve ucuz el konsolu çıkarsa bi tane alırım. Hem çok iyi batarya ömrü hem dahili gpsu çok iyi.

Kral o fiyattan ram parasını çıkarsana geriye ne kalıyor :D

Bu arada intelin 300 serili işlemcisini kullanan ve ucuz el konsolu çıkarsa bi tane alırım. Hem çok iyi batarya ömrü hem dahili gpsu çok iyi.
Laptop Rami fiyatları o kadar yüksek değil.
16gb lerin fiyatları 8k civarında 150$ diyelim.
Ki Legion toplu alıyordur.

Elini bilmem de yeni nesil konsol fiyatları. (Temsili)

Rog Ally Z1 Extreme kullanıyorum, ikinci el aldım. Piyasası 19-20bin TL aralığında. Günde 40dk gidiş 40dk geliş toplam 1 saat 20 dakika yol gittiğim için aldım yoksa heveslik alır kenara koyarsınız. Bu paraları edecek cihazlar değil. 21300TL'ye kılıf ve 2TB SSD ile kendi SSD'sini de satıcı yanında gönderdi diye aldım. 2TB SSD'yi 6500TL'ye verince bana 15000TL'ye gelmiş gibi oldu. Fiyat performans olarak 30Bin TL dolaylarında Rog Ally X modelini düşürürseniz alınır yoksa el konsolu adı altında kazık geçirme ürünleri bunlar. Yine de yorumlardaki bazı arkadaşlar gibi saçma bir ürünmüş gibi lanse edilmesi yanlış, elde indie oyunları şarja takmadan 2-3 saat oynatıyor, şarja takılıyken kendi ekranından ve taşınabilir monitör ile 1080P AAA oyun oynatıyor daha ne yapabilir ki?

Geri