Uygun gamepad önerisi

qual1ty

80+
Reaksiyon skoru
0
Selam gamepad satın alıcam önceden aldığım bozuk geldi. Sadece FC26 oynayacağım en fazla 1.000 TL falan olsun uygulamalar ile ayara gerek kalmasın.

Selam gamepad satın alıcam önceden aldığım bozuk geldi. Sadece FC26 oynayacağım en fazla 1.000 TL falan olsun uygulamalar ile ayara gerek kalmasın.
Hocam ikinci elden orijinal temiz Dualshock 4 kovala. Bu fiyata alabileceğin en iyi gamepad.

1.000 TL altı yok mu yani
Var hocam da bu ürün Hall effect sensörlere sahip ve yumuşak kullanıma sahip geçen gün 500 civarına Logitech f310 kablolu gamepad düşmüştü sıcak fırsatlara ona da bakabilirsiniz ama o eli kolu hem çok yoruyor sert olduğu için hem eski bir ürün hemde kablolu

Hocam ikinci elden orijinal temiz Dualshock 4 kovala. Bu fiyata alabileceğin en iyi gamepad.
xbox 360 gamepad öneren olmuştu fc26 oynayabileceğimi de söylemişlerdi, alınır mı yoksa sorun falan mı çıkarır bu bütçeyi ayırıp bunu alıcam başka alternatif yoksa

xbox 360 gamepad öneren olmuştu fc26 oynayabileceğimi de söylemişlerdi, alınır mı yoksa sorun falan mı çıkarır bu bütçeyi ayırıp bunu alıcam başka alternatif yoksa
Ben de aynı şekilde ikinci elden aldım kullanıyorum 2 senedir. Hiçbir sıkıntı yok her oyuna bağlanıyor. Ekstra programa da gerek yok.

Geri