🔥İndirim S25 Edge 12/256 Mavi ve Siyah Renkler 45999TL - Vatan Bilgisayar

moonshine07

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
345
  • Beğen
Reaksiyonlar: v123
En son bahar indirimlerinde Amazon'da 512GB versiyon 48 49 bandına satılmıştı. Güncel sayılabilecek amiral gemi bir cihaz için iyi fiyat.

Takip ettiğim bir model şuana kadar daha uygun haline ben denk gelmedim.

20 ye verseler zor satacaklar 70 den düştü

YD S24 Ultra'mı satıp alasım geliyor ama ben baktıkça fiyat düşüyor xD
40-42'ye düşsün de alalım 😅

En son bahar indirimlerinde Amazon'da 512GB versiyon 48 49 bandına satılmıştı. Güncel sayılabilecek amiral gemi bir cihaz için iyi fiyat.

Teşekkürler aldım. S25U ayarında telefon. Devamı olmayacağı için değerinin sonradan anlaşılacağını düşünüyorum. Telefonu kullanıpda memnun olmayan yok forumlarda.

eskiden edge'lerin kenarları kavisli oluyordu artık düz ekran dimi ? mağazadan kontrol edemiyorum

1775252345776.webp

Geçen hafta bizzat mediamarkt'da denedim.
Normalde alacaktım ama İphone Air'i daha çok beğendim.
Yd s24+ 12/512gb aldım.
Yanına da İphone Air alacağım.

eskiden edge'lerin kenarları kavisli oluyordu artık düz ekran dimi ? mağazadan kontrol edemiyorum

Alıntıyı görüntüle
Yanları düz, Edge'nin farkı ince kasa sadece
Post automatically merged:

Geçen hafta bizzat mediamarkt'da denedim.
Normalde alacaktım ama İphone Air'i daha çok beğendim.
Yd s24+ 12/512gb aldım.
Yanına da İphone Air alacağım.
Malzeme ve kalite hissiyatı olarak bana da Air daha iyi geldi, Edge biraz oyuncak gibi elde

S25 e göre ekranı büyük ve piksel yoğunluğu fazla bataryası bir tık düşük kamerası daha iyi. Bunun ekran süresi çok düşüktür. Oyun falan oynasan çok şarj yer.

Geri