🔥İndirim 15.999TL - SAMSUNG 27" ODYSSEY G6 1Ms 350Hz 2K IPS GAMING MONITOR

firsatgamingx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,315
Bu paraya cok iyi geldi o yüzden paylasmak istedim.

NOT: OLED DEĞİL

Başlığı oled diye okudum adhd sağ olsun ayağa kaldırıyordum ortalığı.

Saniyesine heyacanlanıp moralım bozuldu ueminle. Kalbim bile bi an hızlandı senin yüzünden 😂😂

Fiyatı nası sizce

Siz gene şükredin ben fotoğrafta oled gördüm aldım tabi mutluyuz o sıra forumda gezerken bide ne göreyim açıklaması farklı konusu iadeler iptaller :) Bizim karşı kalede indirim yerini uğurcan koruyor galiba. Bi açık bulup atamadık.
Yaklaşık bir yıldır belki absürt indirim olursa oled alırım diye bekliyorum. Hala bekliyorum. Bekliyorum 😂😂😂

Yaklaşık bir yıldır belki absürt indirim olursa oled alırım diye bekliyorum. Hala bekliyorum. Bekliyorum 😂😂😂
Bize yâr etmezler onu, kendi şansının farkına var. Hayatı beklentiye girmeden yaşa. Hayal kırıklığı yaşama. Max göreceğin fiyat g5 19.000 :)
Post automatically merged:

Bu arada ben oled kullandım baş ağrısı ve göz kuruluğu yaptı, çokta olan varmış pwm muhabbetinden buda böyle bi bilgi. Ama g6 15e gelirse acımam baş ağrısı maş ağrısı yapıştırır geçerim o ayrı.

2k 350 hz çok gereksiz ya

2k 350 hz çok gereksiz ya
Şimdi şöyle ki ben yıllarca 1080p oynadım ve 3 sene 360 Hz kullandım. Ardından 240 Hz ve altına geçtikçe oyunum akıcı gelmemeye başladı gözüme yani tamamen alışkanlık fakat böyle. Ardından 2K monitör kullandım 200 Hz 2-3 ay sonra da 1080p denedim ve çamur gibi geldi görüntü. Sonuç; Gidip 2K 320 Hz aldım dkdkd

Geri