105 bin TL’ye bu PC alınır mı? (Ütopya)

1080p olan monitörle 2k olan monitörü 1080p ye çekmek aynı olmuyo maalesef. biraz dual monitörlerde çözdüler o sorunları ama onlarda bile tam çözülmedi. ama sistemin 2k yı kaldırır 1080p yi boşver 2k al. önerdiğim gamepower sonic t80 de çok iyi bi monitör istersen bekle yarın gaming gecesinde bekli bi ihtimal indirime girer fiyatı artmış çünkü. ben 1.5 sene kullandım şimdiye kadar daha memnun kaldığım bi monitör olmadı
Bende asusun 2k 300 hzlik monitöru var 15k ya almıştım 2 hafta önce o duruyor çokta memnun kaldım

Windforce marka değil ki zaten model, Gigabyte ın bir modeli. Windforce giriş seviyesi ve SFF olduğu için sevilmez, sorun yaşayanlar da oldu ama bu fiyata bence markaya falan bakmamak lazım. Önceki mesajımda dediğim gibi x870 anakart, 5070 ti falan şuanki piyasada bu fiyata bulamazsın. Genelde a620 falan koyuyolar hazır sistemlere anakart olarak.

Ben de SFF 5070 ti kullanıyorum 41k ya aldım, tekrar alıcak olsam yine aynı kararı verirdim. SFF olmayanlar 53-55k dan başlıyor. En yakın arkadaşım yazın 54k ya 5080 almıştı galax'ın. O fiyatlara indirimsiz 5080 ler satılıyordu, aynı parayı 5070 ti a vermek istemedim açıkçası.
Hocam selamlar PC dün elime ulaştı ilk pc olduğu için bı kaç şey sormak istiyorum.

Valorant şuanda yüklü sadece fakat valoranta girdiğimde veya herhangi bir oyuna kasanın üst tarafı yani sıvı soğutma kısmı ısınmaya başlıyor baya ama oyunds değilken buz gibi bu sanırım normal.

Aynı zamanda youtube de ayni PC özelliklerine sahip kişiler valoda falan en düşük ayarda 700-800 FPS alırken ben 550-700 arası al ver yapıyorum çok böyle bı fark yok ama yinede sormak istiyorum

Geri