🔥İndirim AMD Ryzen 5 7500F ve 5060Tİ 16GB 'lı Hazır Sistem 52,498₺🔥

ben indirim değilde bindirim görüyorum
Kötü zaten. Ben de abdullah hacigul paylastiginda gamegarajdan sistem aldim sonra sistemi yaklasik 3-4k daha fiyat dusurduler. Sonrasinda musteri hizmetlerine yazdim ben kampanya görüp almistim diye 14 gun olmadi iade edip almakla ugrasmak istemiyorum diye fiyat farkini geri verdiler.

Kötü zaten. Ben de abdullah hacigul paylastiginda gamegarajdan sistem aldim sonra sistemi yaklasik 3-4k daha fiyat dusurduler. Sonrasinda musteri hizmetlerine yazdim ben kampanya görüp almistim diye 14 gun olmadi iade edip almakla ugrasmak istemiyorum diye fiyat farkini geri verdiler.
game garaj a helal olsun ne diyelim , herkes menfatini düşünür dayım eskiden abdullah ın mali sorunu yoktu , 2024 te her gün hazır sistem paylaşıyordu , şimdi 2 ayda 1 zaten piyasa kötü piyasaya göre sistem ortalama olabilir , ama değmez bazı eski moderatörlerde permini geri çekip burda sistem paylaşıyor abdullah para kazansın diye benim bir menfatim olmadığı için gerçeği söylüyorum , yoksa mehmet yılmaz bilmediği ankete cevap yazmaz

game garaj a helal olsun ne diyelim , herkes menfatini düşünür dayım eskiden abdullah ın mali sorunu yoktu , 2024 te her gün hazır sistem paylaşıyordu , şimdi 2 ayda 1 zaten piyasa kötü piyasaya göre sistem ortalama olabilir , ama değmez bazı eski moderatörlerde permini geri çekip burda sistem paylaşıyor abdullah para kazansın diye benim bir menfatim olmadığı için gerçeği söylüyorum
Gamegaraj degil hepsiburadaydi allahtan. Premium uyesi olmasam onu da vermeyeceklerdi o vaat 2025 te sona ermis. Ben zorla aldim ondan beridir pek iyi seyler düşünmüyorum açıkçası bu paylasilan storyler hakkinda. Gamegarajin influencerlara para verdigi cok bariz artik

Gamegaraj degil hepsiburadaydi allahtan. Premium uyesi olmasam onu da vermeyeceklerdi o vaat 2025 te sona ermis. Ben zorla aldim ondan beridir pek iyi seyler düşünmüyorum açıkçası bu paylasilan storyler hakkinda. Gamegarajin influencerlara para verdigi cok bariz artik
işbirliği yazıyor zaten hocam story'de ki zaten itopyanın anlaşmadığı influencer kalmadı
Post automatically merged:

sistemlerin tek artısı 9 taksit olması diye düşünüyorum, ramleri biraz iyileştirseler düşünebilirdim

ki vatan bedavaya ram verdi, atombilişimin ram indirimleri gayet iyiydi, keşke kaçırmasaydım bilgisayarın servisi bugün dönüş yaptı

illa alacağım diyorsan 70kya vardı bitane 32 ram 5070 onu al, ama fırsatlardan indirim kovalayarak aynı fiyata getirirsin 3-6 taksit vs.

illa alacağım diyorsan 70kya vardı bitane 32 ram 5070 onu al, ama fırsatlardan indirim kovalayarak aynı fiyata getirirsin 3-6 taksit vs.
daha dün 24gb 5200mhz cl46 ram 10k civarıydı diye hatırlıyorum peşin fiyata atom indirimlerinde

linke tıklayınca hepsiburada sayfası açılıyor düz
evet mobil linkleri onlar

İşlemci: İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHZ 5.GHZ 32MB 6C/12T 65W AM5 ZEN 4-Tray Anakart: Anakart: Biostar B850MT2-E DJ AMD AM5 DDR5 8000 HDMI DP 2xM2 mATX RAM: RAM: 2x 16GB 5600MHz CL46 DDR5 (Marka Model Değişmektedir) Ekran Kartı: Ekran Kartı: Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB 192Bit GDDR7 SSD: SSD: Crucial E100 1TB Gen4 M.2 SSD CT1000E100SSD8 Kasa: Kasa: AIGO C280 Siyah 750W 80+ Bronze ARGB Mid Tower Kasa Soğutucu: Soğutucu: FSP NC3 120mm Siyah ARGB Kule Tipi Soğutucu WiFi: WiFi: WiFi USB Adaptör (Marka Model Değişmektedir) Bilginize sunar, iyi günler dileriz.

daha dün 24gb 5200mhz cl46 ram 10k civarıydı diye hatırlıyorum peşin fiyata atom indirimlerinde

bunu diyorsun sanırım 15 k fazla vermeye değiceğini sanmıyorum 2 k da hikayeli oyun oynucak kardeşim sadece

Geri