❌İndirim Bitti! Gigabyte Aorus Master Ice RTX5090 🔥167.139₺

alınmıyor gibi deneyecek arkadaşlara bende başta hata verdi birde siz deneyin

5 stoklu ürünü sen buraya atana kadar, 30 bin kişinin olduğu kanalda sana yedirmezler.

5 stoklu ürünü sen buraya atana kadar, 30 bin kişinin olduğu kanalda sana yedirmezler.

Güzel insan ne yapalım başkaları atıyo diye biz atmayalım mı ben açtığımda alınıyordu? Ayrıca 30bin değil 10 tane gruba aynı anda düştü sandığından da fazla bu nasip işidir .

Alınıyordu ama bitti.

Güzel insan ne yapalım başkaları atıyo diye biz atmayalım mı ben açtığımda alınıyordu? Ayrıca 30bin değil 10 tane gruba aynı anda düştü sandığından da fazla bu nasip işidir .
Bu tarz ürünler buraya yetişmez tg deki yamyamlar avuçluyor hemen, boşuna yorma kendini diye dedim ;)

Bu tarz ürünler buraya yetişmez tg deki yamyamlar avuçluyor. Hemen boşuna yorma kendini diye dedim ;)

Kendimi yormuyorum güzel insan emin ol buraya konusunu açmam 5saniye sürmüyor. Kaldıki ben gördüğümde stok vardı denedim alınıyordu ihtiyacım olsa tekte almıştım bu tarz ürünleri denemeden atmıyorum. Orda da 30bin insan telefonun başında beklemiyor rahat ol sen .
Post automatically merged:

Güzel düşüncelerin içinde teşekkür ediyorum.

vardı stok doğru

Al-satçı yada zengin lavuk itemleri bunlar kardeşim heveslenmedim bile :D

Bunu alsam sistemin fiyatı kafadan 70-80 k artıyor ekran kartından bağımsız olarak. monitörüydü psusuydu çattı curtu. Düşünmedim bile almayı alana hayırlı olsun

Geri