🔥İndirim Acer nitro v 15 165Hz /512GB SSD /16gb / İ7 / 5060 - 46.999 tl

Oldw1n

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
231
Arkadaslar gordugum tek problem, ekran kartının 75w olması. Yine de f/p bi leptop diye dusunuyorum. Isteyenler bi göz atsın. Yine visaya pesin fiyatına 9 taksit imkani var, bilmeyen kardeşlerime onu da hatirlatiyim.
Bu arada ekran fotosu paylasamiyorum, bende mi bi skntı var?

Pc için bu linki denersiniz, calışıyor mu emin değilim.

Rtx ekran kartları güç gereksinimleri

Son düzenleme:
Kısaltılmış mobil hb linkleri PC'de açılmıyor. Haftalar geçti şu aptallığı hala çözemediler. İnanılmaz...

Kısaltılmış mobil hb linkleri PC'de açılmıyor. Haftalar geçti şu aptallığı hala çözemediler. İnanılmaz...
Aaaa bugun okumustum, bi guzellik yapmaya calisicam ama pc yok yanimda. Cözersem ekliyorum.

Ben de ekledim, artik bulamayan bu linklerden bakar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ürün o evet, ama pcden deneyemiyorum, deneyen arkadaslar için ürün linki doğru.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle alınmaz f/p falan değil.
Valla ben bu bant da ve bu fiyata bu özellikler bayadir gormuyorum. Alacak arkadaslarda, burdaki yorumlara bakarak karar verirler. Ben de acer nitro 16 kullaniyorum. Seri olarak biraz farkli fakat cok memnunum, paylasmak istedim. Bence bu tarz kısa negatif yorumlar yerine, " bunun yerine bunu alın" gibi farklı bi ürün koyulursa ortaya, arkadaslar da daha rahat ikna olur ve daha net kararlar alabilirler.

135w adaptör varsa battery drain olucaktir. Long dark gibi ortalama kalitede oyunda 2 saatte yüzde 15 pil yedi şarjda. İşlemci kısıtlamaya rağmen ısınıyor fazla. Ekran 45 nt işe kötü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,718
Üyeler
192,780
Son üye
KuroZai
Geri