Egitimgorevlisi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 613
Gerçi benim ilkokul ogrencilerim bile bunu anlıyor. Surdaki adamlara anlatamiyoruz. Sanırım kalpleri kirden kapkara kesilmiş.
tmBu öyle sarıyı mı seversin yeşili mi gibi basit bişey değil. Masumlar öldürülüyor en ufak bi engel olmaya bile çalışmamak zulme engel olmaya bile calismamak umrumda degil deyip umursamamak ancak ahlaksız merhametsiz karaktersiz insanların ozelligidir.
Post automatically merged:
Cocuk olmayan azcık olgun olan dusunceli merhametli olan adam bunu anlar.
beni de çok alakadar etmiyor ama algidanın dondurmaları kısaca bitkisel yağlı süt buzu demek sağlığını düşünen çok tercih etmezboykot umrumda değil knjk
Bırak aga bunların kendisine saygısı yokki Filistin için boykot yapsın. Avrupada aynı ürünü %20 süt koyarak satan firma bize gelince %0.0004 bilmem kaç süt koyuyor ama hiç demiyorlar neden böyle kalitesiz dondurma yerine aromalı buz satıyorsunuz. Aromalı buzun tadını çıkarsın andavallar. Hadi Filistin meselesi geçtim İsrailin bizim ülkemizde gözü yok mu düşman değiller mi bize. Olay sadece Filistinden de ibaret değil kiBoykot kardeşim boykot.
Post automatically merged:
@Cash20 benzeri musibetler başına gelir umarım o zaman da güler misin aglar mısın görürsün.
Allah ıslah etsin tek yapabildikleri hahaha diye tepki birakıyorlar sadece.Bırak aga bunların kendisine saygısı yokki Filistin için boykot yapsın. Avrupada aynı ürünü %20 süt koyarak satan firma bize gelince %0.0004 bilmem kaç süt koyuyor ama hiç demiyorlar neden böyle kalitesiz dondurma yerine aromalı buz satıyorsunuz. Aromalı buzun tadını çıkarsın andavallar
Nutella mesela Avrupadaii bizimkine kıyasla 10 kat sağlıklıdır en azından fındık var içinde.Bırak aga bunların kendisine saygısı yokki Filistin için boykot yapsın. Avrupada aynı ürünü %20 süt koyarak satan firma bize gelince %0.0004 bilmem kaç süt koyuyor ama hiç demiyorlar neden böyle kalitesiz dondurma yerine aromalı buz satıyorsunuz. Aromalı buzun tadını çıkarsın andavallar
bimin kendi markası daha iyidir bencebimin vs kendi markasındansa bu iyidir
Algida keyif in yoğun haliAlgida Dövme Sade olan çok dandik bir şey mi acaba? 1.5 KG'luk şey 400/200 indirimine ek 150 TL'den 75'e düşmüş.
Vardı normalde 1 ay önce sipariş vermiştim noldu acabahocam bölgesel marketler değişebiliyor