🔥İndirim HEPSİBURADA MSİ TOPLU ANAKART İNDİRİMLERİ

9700x için matx ve atx olmak üzere siyah anakart öneriniz varmı AM5? 9000'i aşmak istemiyorum ama ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. OC falan yapmam stok kullanırım. Takacağım ramde muhtemelen 6000mhz geçmez.

Arkadaşlar MSI B650M Gaming Plus WiFi anakartım vardı cpu ledi kırmızı dram ledi sarı yandı bilgsayarcıya verdim yapamadı garanti vs de yok yeni anakart arıyorum en sorunsuz model nedir acaba? 7800x3D 3080Ti Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) DDR5 7000 MHz parçalarım var. Tekrar böyle bir sorun yaşamak da istemiyorum.

Arkadaşlar MSI B650M Gaming Plus WiFi anakartım vardı cpu ledi kırmızı dram ledi sarı yandı bilgsayarcıya verdim yapamadı garanti vs de yok yeni anakart arıyorum en sorunsuz model nedir acaba? 7800x3D 3080Ti Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) DDR5 7000 MHz parçalarım var. Tekrar böyle bir sorun yaşamak da istemiyorum.
bütçe?

Hocam bütçe konusunda sınır vermek istemiyorum hani bunu alırsan en iyisi olur bütçeyi yükseltmeme ihtiyaç bulunan bir anakart varsa direkt alırım fiyatına bakmadan. 10k zaten gözden çıkardım en başta.
tomahawk b850 vardı sanırım 10.200 tl bütçene en uygun sanırım o

çok iyi dediğin anakart en uyudurk anakartlarda tercih edilen low high side ayrı n-channel mosfet kullanıyor. Yapı olarak B650M-R ile aynı.

Normal ve iyi anakartlar sps dr mos kullanır bir öğrenemediniz gitti.
sps dr mos n-channel mosfet - bu dedikleriniz nelerdir hocam? Açıklayabilir misiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben asrock ile aynı sorunu yaşadım. X870 anakart ile 9800x3d işlemcim yandı anakartta bozuldu. İkisini de garantiden ücret iadesine çevirmiştim.
x870 anakart serisi sıkıntılı hocam ya. Ben hiç bulaşmıyorum onlara.

x670e msi gaming plus kullanıyorum. x870e geçmeye değer mi arkadaşlar ?
9800x3d işlemci.

bu anakartın kalitesi hakkında ne düşünürsünüz hacılar?

x670e msi gaming plus kullanıyorum. x870e geçmeye değer mi arkadaşlar ?
9800x3d işlemci.
hocam x870 e geçmede b850 b650 lere geç

bu anakartın kalitesi hakkında ne düşünürsünüz hacılar?

hocam x870 e geçmede b850 b650 lere geç
beyaz renkte direkt önereceğin model var mı

Geri