nası alınıyo hocamKod : Y12ONLINE
Resim ekleyemedim
yandex ai uygulamasını indirip üye olun hocam sonra sağ üstte profil resmi var ona tıklayıphediye kodu yazan yere yazıyorsunuz 5 gün sonra görevleri tamamlayarak alıyorsunuznası alınıyo hocam
kodu nereye yazıyoruz
giris yap diyor ama giriş yapmıs otomatik hediye kodu çıkmıypryandex ai uygulamasını indirip üye olun hocam sonra sağ üstte profil resmi var ona tıklayıphediye kodu yazan yere yazıyorsunuz 5 gün sonra görevleri tamamlayarak alıyorsunuz
Post automatically merged:
ben kodu yazdığım için arayüz değişit anlayamadımgiris yap diyor ama giriş yapmıs otomatik hediye kodu çıkmıypr
10 numaraBu aralar iyi iş gördü, 2 kere Tod paketi aldım lig sonuna kadar iki yerde adaletsiz lig izlenecek.
bir hesabıma da pazarama aktif ettim, 12 ay dsmart go da aktif.
reklamı böyle yapacaksın ki millet kazanacak.
İlk etapta giriş yapmana gerek yok, uygulamayı sıfırlayıp giriş yaparak kod çıkarmaya ve biriktirmeye başlarsın. 100 jeton topladığında ise telefonla giriş yapıp kodu alabilirsin.yandex ai uygulamasını indirip üye olun hocam sonra sağ üstte profil resmi var ona tıklayıphediye kodu yazan yere yazıyorsunuz 5 gün sonra görevleri tamamlayarak alıyorsunuz
Post automatically merged:
Şu anda kargo avantajı ve D-Smart GO aboneliği var, başka da pek bir şey yok. Eğer TOD aldıysan tavsiye ederim, bazen ucuz ürünler geliyor ve en azından kargo derdi olmadan alabiliyorsun.pazarama plusu alsam ne avantajı oluyor ona gore ugrasicam ugrastircak gibi yandex ai cunku
Pazarama plusbu kod dsmart mı