🔥İndirim 12 Aylık Pazarama Plus Üyeliği - Yandex Ai

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
284
Kod : Y12ONLINE

Resim ekleyemedim

yandex ai uygulamasını indirip üye olun hocam sonra sağ üstte profil resmi var ona tıklayıphediye kodu yazan yere yazıyorsunuz 5 gün sonra görevleri tamamlayarak alıyorsunuz
Post automatically merged:
giris yap diyor ama giriş yapmıs otomatik hediye kodu çıkmıypr

Bu aralar iyi iş gördü, 2 kere Tod paketi aldım lig sonuna kadar iki yerde adaletsiz lig izlenecek.

bir hesabıma da pazarama aktif ettim, 12 ay dsmart go da aktif.

reklamı böyle yapacaksın ki millet kazanacak.

giris yap diyor ama giriş yapmıs otomatik hediye kodu çıkmıypr
ben kodu yazdığım için arayüz değişit anlayamadım

Bu aralar iyi iş gördü, 2 kere Tod paketi aldım lig sonuna kadar iki yerde adaletsiz lig izlenecek.

bir hesabıma da pazarama aktif ettim, 12 ay dsmart go da aktif.

reklamı böyle yapacaksın ki millet kazanacak.
10 numara

yandex ai uygulamasını indirip üye olun hocam sonra sağ üstte profil resmi var ona tıklayıphediye kodu yazan yere yazıyorsunuz 5 gün sonra görevleri tamamlayarak alıyorsunuz
İlk etapta giriş yapmana gerek yok, uygulamayı sıfırlayıp giriş yaparak kod çıkarmaya ve biriktirmeye başlarsın. 100 jeton topladığında ise telefonla giriş yapıp kodu alabilirsin.

pazarama plusu alsam ne avantajı oluyor ona gore ugrasicam ugrastircak gibi yandex ai cunku

YGTRXP09AI5SX şunu salayım belki çalışan biri olur

pazarama plusu alsam ne avantajı oluyor ona gore ugrasicam ugrastircak gibi yandex ai cunku
Şu anda kargo avantajı ve D-Smart GO aboneliği var, başka da pek bir şey yok. Eğer TOD aldıysan tavsiye ederim, bazen ucuz ürünler geliyor ve en azından kargo derdi olmadan alabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri