🔥İndirim ENERMAX revolution III white 850W 80+ Gold güç kaynağı 5214 TL

2-3 ay sonrasına beyaz sistem toplayacağım 7800x3d 9070xt li alsam mı acaba bilemedim fiyatı çok iyi duruyor.

SPL psu tier liste eklenmiş. A olarak gözüküyor.

Dipnot:Forumda ss atamıyorum tek bende mi sorun var?
Eklenmesi mesele değil detaylı test yok hocam bir kaç teste göre A- olarak gözüküyor ama uzun kullanım sonucu vs gibi bir çok olayı olduğu için pekte hemen karar verilecek bir şey yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SPL psu tier liste eklenmiş. A olarak gözüküyor.

Dipnot:Forumda ss atamıyorum tek bende mi sorun var?

Hatta yazmışlar ki yapılan açıklamalara göre rank verdik tam rank için detaylı test lazım diye

Bu fiyattaydı iyi bir tiere yerleşeceği belliydi ama kroniği var mı fan sesi var mı test lazım

Eklenmesi mesele değil detaylı test yok hocam bir kaç teste göre A- olarak gözüküyor ama uzun kullanım sonucu vs gibi bir çok olayı olduğu için pekte hemen karar verilecek bir şey yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hatta yazmışlar ki yapılan açıklamalara göre rank verdik tam rank için detaylı test lazım diye
Kroniğinden bahsediyorsanız işin tuzu biberi de o.Bu fiyata başka böyle psu kalmadı.(1000w modelindne bahsediyporum)

Mantıklı PSU ama denildiği gibi testi yok. Kronik olarak bence olsa olsa fan sesi olur başka bir şey çıkacağını ben sanmıyorum.

Valla benim gördüğüm tek kusur denir mi bilemiyorum 120mm fan kullanılmış 135 140 olsaydı çok iyi olabilirdi. A- midir bilmem ama en kötü B+ sı vardır diye düşünüyorum. Sanki biraz daha Corsairin RM850e serisi tarzında bir PSU gibi geldi bana.

Kroniğinden bahsediyorsanız işin tuzu biberi de o.Bu fiyata başka böyle psu kalmadı.(1000w modelindne bahsediyporum)
Kanka psu tier listte daha fazla test yapılması lazım bir kaç teste göre ve üretici değerlerine göre rank verdik yazıyor 2 modelde aynı bir şey fark etmiyor

Geri