🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

oled sadece oyun oynarken açıcam hocam browsing vs bununla mac miniyide bağlarım canavar gibi
Valla oledin ömrü için çok mantıklı hareket olur. Biraz tuzlu ama :) Bende laptopumu sattım masaustu + laptop mu yoksa sadece laptop mu alsam diye dusunuyorum butce yorulmasin diye :D kararsiz kaldim.

Valla oledin ömrü için çok mantıklı hareket olur. Biraz tuzlu ama :) Bende laptopumu sattım masaustu + laptop mu yoksa sadece laptop mu alsam diye dusunuyorum butce yorulmasin diye :D kararsiz kaldim.
yıllardır 120cm masada 2. monitoru koyacak yer arıyordum şimdi geniş alanım var film falanda izlemiyorum pcde tvye geçiyorum. 2. monitor oyun oynarkende lazım oluyor zaten. Garanti işini philipsten çözebilirsem tutarım muhtemelen monitorü ama 1 senede kalırsa iade ederim.

İphone 15 plus eldi anında girdim meraktan ödeme ekranına ulaşabilir miyim diye ulaşamadım. %5 bile indirim olsa iphone anında uçuyor.

Arkadaşlar ben çok kötü düştüm. Herşeyi aldım hala bişeyler çıksa da alsam diye bakıyorum konuya. Ucuz olsun at tarama fırçsası bile alcak haldeyim

Arkadaşlar ben çok kötü düştüm. Herşeyi aldım hala bişeyler çıksa da alsam diye bakıyorum konuya. Ucuz olsun at tarama fırçsası bile alcak haldeyim
Hocam hasta ettiler herkesi enflasyon ve hayat pahalılığı yüzünden.

Ben de eve ne kadar elektronik cihaz varsa doldurdum sonra dedim ki ne oluyoruz. Ne aldıysam iade etmeye satmaya başladım evde telefon tablet oled monitör, normal monitör, smart monitör falan doldu. :D

Geri