Bu girişler anakartın neresine takılması lazım?
Anakartta buna uyacak port bulamadım
B450M-A Pro Max anakartım bu
Fan hub yok hocam kasa msi m130r anakartımda da sanırım rgb portu yokEvet argb kablosu bu fan hub varsa oraya takabilirsin
/USB 3.0 anakarta takılır/ /Fan/RGB anakarta takılır/ /Usb C icin Port calısmaz/
Elindeki sistemde RGB ışık yanmıyacak — sadece fan ısı kontrolü olur.Ne yapmam lazım o dişiyi erkeğe bağlasam resetten kontrol edemez miyim?Anakarttan sanırım hiç edemeyeceğim zsten sorun değil açıp kapatayım yeter ışıkları
Post automatically merged:
Bİr dişi bir erkek olan kablo var birbirine bağlasam resetden kontrol edemez miyim?Elindeki sistemde RGB ışık yanmıyacak — sadece fan ısı kontrolü olur.
Yani aklıma sadece fan hub alıp sata veya molex kablosuyla güç verirsen belki kumandayla felan kontrol edebilirsin diye biliyorumBİr dişi bir erkek olan kablo var birbirine bağlasam resetden kontrol edemez miyim?
Fan hub olsa yapardın ama yoksa imkanı yok.Bİr dişi bir erkek olan kablo var birbirine bağlasam resetden kontrol edemez miyim?
Yani aklıma sadece fan hub alıp sata veya molex kablosuyla güç verirsen belki kumandayla felan kontrol edebilirsin diye biliyorum
Peki dişi olan kablo anakarta gidiyor tamam ama erkek olan kablo nereye gidiyor?Fan hub olsa yapardın ama yoksa imkanı yok.
Erkek kablo boşta kalır, bir yere takmaya gerek yok.Peki dişi olan kablo anakarta gidiyor tamam ama erkek olan kablo nereye gidiyor?