🔥İndirim AOC Q27G4ZR 11.537TL 6 TAKSİT PEŞİN

Yoktu bire bir aynı monitör sonunda ki kod farklı bir monitör var onunla karıştırıyorsun ben takip ediyorum 4 haftadır almak için.

CE9fxR.png

Aylarca alsam mı almasam mı diye düşünüp idefixten hawk future koltuk almıştım satıcı incehesaptı fiyatta aylarca aynı kaldı indirim vs. de yoktu. Sipariş geçtim 2-3 gün oldu baktım kargolanmıyor ne göreyim siparişi iptal etmişler fiyatı da arttırmışlar. İdefix canlı desteğe yazdım yapabileceğimiz bir şey yok dediler tabii. Gidip amazondan aldım bende 3 taksitle. İncehesap için yazılanlara katılıyorum. Eskiden vatan, mediamarkt pahalı diye incehesap, itopya gibi siteler ortaya çıktı ilk başlarda uygun fiyat sundular güzel kampanyalar yaptılar youtuberlarla çalıştılar şimdi vatandan bir farkları kalmadı hatta vatanın mediamarktın yaptığı kampanyaları bile yapamıyorlar.

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi ölü piksel yada donanımsal sorun yaşamadım itopya'dan 10.800 lira gibi bir rakama almıştım.

Renk paleti falan gayet iyi tabi herksin beklentisi farklıdır ama 10-11 k bandında güzel monitör.Yani daha üstü bir kalite isteniyorsa artık OLED bir monitöre geçmek lazım diye düşünüyorum.

Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi ölü piksel yada donanımsal sorun yaşamadım itopya'dan 10.800 lira gibi bir rakama almıştım.

Renk paleti falan gayet iyi tabi herksin beklentisi farklıdır ama 10-11 k bandında güzel monitör.Yani daha üstü bir kalite isteniyorsa artık OLED bir monitöre geçmek lazım diye düşünüyorum.
Özel ayar falan yaptın mı ya reis monitör için.

Özel ayar falan yaptın mı ya reis monitör için.
Valla ilk aldığımda kendi uygulamasında çevrim içi insanların paylaştığı hazır profiller vardı bir kaçını denedim ve bir süre o şekilde kullandım sonra tamamen kendi gözlerimin ışık hassasiyetini göz önünde bulundurarak ayarladım yani en iyi görüntü şu ayarda oluyor gibi bir tavsiyem malesef yok.Ama genel olarak fazlası ile memnunum cihazdan.

Valla ilk aldığımda kendi uygulamasında çevrim içi insanların paylaştığı hazır profiller vardı bir kaçını denedim ve bir süre o şekilde kullandım sonra tamamen kendi gözlerimin ışık hassasiyetini göz önünde bulundurarak ayarladım yani en iyi görüntü şu ayarda oluyor gibi bir tavsiyem malesef yok.Ama genel olarak fazlası ile memnunum cihazdan.
Teşekkürler hocam umarım bende sıkıntısız ve memnun bir şekilde kullanırım.

Geri