papatyaçayı
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
Yoktu bire bir aynı monitör sonunda ki kod farklı bir monitör var onunla karıştırıyorsun ben takip ediyorum 4 haftadır almak için.
Yoktu bire bir aynı monitör sonunda ki kod farklı bir monitör var onunla karıştırıyorsun ben takip ediyorum 4 haftadır almak için.
Özel ayar falan yaptın mı ya reis monitör için.Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi ölü piksel yada donanımsal sorun yaşamadım itopya'dan 10.800 lira gibi bir rakama almıştım.
Renk paleti falan gayet iyi tabi herksin beklentisi farklıdır ama 10-11 k bandında güzel monitör.Yani daha üstü bir kalite isteniyorsa artık OLED bir monitöre geçmek lazım diye düşünüyorum.
Valla ilk aldığımda kendi uygulamasında çevrim içi insanların paylaştığı hazır profiller vardı bir kaçını denedim ve bir süre o şekilde kullandım sonra tamamen kendi gözlerimin ışık hassasiyetini göz önünde bulundurarak ayarladım yani en iyi görüntü şu ayarda oluyor gibi bir tavsiyem malesef yok.Ama genel olarak fazlası ile memnunum cihazdan.Özel ayar falan yaptın mı ya reis monitör için.
Teşekkürler hocam umarım bende sıkıntısız ve memnun bir şekilde kullanırım.Valla ilk aldığımda kendi uygulamasında çevrim içi insanların paylaştığı hazır profiller vardı bir kaçını denedim ve bir süre o şekilde kullandım sonra tamamen kendi gözlerimin ışık hassasiyetini göz önünde bulundurarak ayarladım yani en iyi görüntü şu ayarda oluyor gibi bir tavsiyem malesef yok.Ama genel olarak fazlası ile memnunum cihazdan.