feyzullahhassar
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Xfx 16 GB 9060xt alınır bu fiyattan
O dediğin çok zor kanka 64e Aero OC var ve bunların ben neredeyse hiç indirime girdiğini görmedim. Onun dışında Sadece Inno3D nin beyazı var 52 oda. Şey yapman daha mantıklı siyah alıp dış kasasını beyaza boyayan arkadaşlar vardı onu biraz araştırabilirsin veya 5080 lerde 70e galaxın beyaz modeli var. Bu paraları haketmiyolar hakkaten sırf ekran kartı yüzünden bence beyaz setup dizilmez.düzgün fiyata bir 5070ti bulamadık beyaz.
bu gidişle 5060ti alıp geçcez
beyaz sevdası olmasa her şey kolay da.O dediğin çok zor kanka 64e Aero OC var ve bunların ben neredeyse hiç indirime girdiğini görmedim. Onun dışında Sadece Inno3D nin beyazı var 52 oda. Şey yapman daha mantıklı siyah alıp dış kasasını beyaza boyayan arkadaşlar vardı onu biraz araştırabilirsin veya 5080 lerde 70e galaxın beyaz modeli var. Bu paraları haketmiyolar hakkaten sırf ekran kartı yüzünden bence beyaz setup dizilmez.
Hocam paraya kıymışken tam kıy Gigabyte Aorus Master 5080 al 90kbeyaz sevdası olmasa her şey kolay da.
neyse bu gece 270k plus ı aldım vatandan şimdi
ram ve ekran kartı kaldı sadece. boyama işini düşünüyorum ama aynı tadı vermez gibi orjinali ile
Rami de Patriot Viper Elite işini görmezmi hepsiburada satıcılı 11700 16 gb modülü 2 tane çekersin mis gibi. Ama ramlerin tepesi siyah RGB siz.beyaz sevdası olmasa her şey kolay da.
ram ve ekran kartı kaldı sadece. boyama işini düşünüyorum ama aynı tadı vermez gibi orjinali ile
Kanka sen ortaya karışık takılmışsın. Ben siyah kasa kullanırdım yerinde olsam. Anakartı beyaz alıp ekran kartını turuncumsu almışsın. Ramlerin hangi renkMsi inspire 3x oc 5080
Amd 9950x3d ekran kartı
Msi mag x870e Edge
Gskill 32x2 64gb Expo rem
Bu ürünler için bende kararsız kaldım kasa beyazmı olmalı siyahmı olmalı diye
Beyazı geçtim siyah olarakta düzgün model yokki hepsi slim ince modelbeyaz sevdası olmasa her şey kolay da.
Ram büyük ihtimalle Trident royal serisi sahibinden üzerinden sıfır vatan faturalı uyguna var onlardan alırımHocam paraya kıymışken tam kıy Gigabyte Aorus Master 5080 al 90kCayır cayır makine.
Post automatically merged:
Rami de Patriot Viper Elite işini görmezmi hepsiburada satıcılı 11700 16 gb modülü 2 tane çekersin mis gibi. Ama ramlerin tepesi siyah RGB siz.
Kanka sen ortaya karışık takılmışsın. Ben siyah kasa kullanırdım yerinde olsam. Anakartı beyaz alıp ekran kartını turuncumsu almışsın. Ramlerin hangi renk
Beyazı geçtim siyah olarakta düzgün model yokki hepsi slim ince model
Trident z5 neo rgb yazıyor kutusunu açmadın henüzHocam paraya kıymışken tam kıy Gigabyte Aorus Master 5080 al 90kCayır cayır makine.
Rami de Patriot Viper Elite işini görmezmi hepsiburada satıcılı 11700 16 gb modülü 2 tane çekersin mis gibi. Ama ramlerin tepesi siyah RGB siz.
Kanka sen ortaya karışık takılmışsın. Ben siyah kasa kullanırdım yerinde olsam. Anakartı beyaz alıp ekran kartını turuncumsu almışsın. Ramlerin hangi renk
Beyazı geçtim siyah olarakta düzgün model yokki hepsi slim ince model
Ekran kartı bildiğim kadarıyla griTrident z5 neo rgb yazıyor kutusunu açmadın henüz
Siyah yada beyaz takıntım yok belkide biraz dediğiniz gibiyse ondan olmuş olabilir.Trident z5 neo rgb yazıyor kutusunu açmadın henüz
Ekran kartı bildiğim kadarıyla gri
Ram ekran kartı kaldıysa başlamamışsın demektir.beyaz sevdası olmasa her şey kolay da.