Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Atılır Mı?

Bak sana bir şey diyeyim mi ?
Geçen sene sınav döneminde ayrıldık ama hala iletişimdeydik herkes gibi ve sen gibi o farklı diyordum. Doğum gününü kutladım ben hatta 1 ay sonra sabah erken saatlerde kutladı benimkini,
Eski sevgililer neden iletişimde olur ? ya geçmişe dair birşeyler bitmemiştir kapı aralanmak isteniyordur demi ? kısacası yks serüveninde küs ayrılmadık mezuniyet günü barışmıştık. sınav günüe 4 ay kala erkek arkadaşı olduğunu öğrendim. Evet biten bir ilişkiden sonra başka bir ilişkiye başlayabilirsin ama neden söyleme gereği duymadın ? neden uzun bir süre ( 11 ay ) konuşmaya devam ettik ?
Kısacası o gün içimde fırtınalar kopuyordu üstelik abimin nişan günüydü. O güne dair hatırladığım tek şey somurtkan bir şekilde kurbiye pasta yiyordum yavaşça.
Exten next olmaz. Önüne çok fazla kadın çıkacak ben ilişki tasiyesi vermekten nefret ediyorum. Özellikle redpill tayfadan. Daha önce bir forumda bir arkadaşa tavsiye verdim daha da tövbe ettim. Sen bilirsin canon event yani
hocam bizde bu şekil bir kere ayrıldık sonrasında 5 ay sonra falan geri geldi güzel 7 8 ay birlikte geçirdik sonra tekrardan sogumaya basladı gecen seferki gibi tabii zamanla sonrasında konusmak istemiyorum falan dedi yazdım biraz gurursuzluk yaptım engelledi.Yine basta da engellemisti 5 ay sonra falan açtı sence tekrar acar mı?

hocam bizde bu şekil bir kere ayrıldık sonrasında 5 ay sonra falan geri geldi güzel 7 8 ay birlikte geçirdik sonra tekrardan sogumaya basladı gecen seferki gibi tabii zamanla sonrasında konusmak istemiyorum falan dedi yazdım biraz gurursuzluk yaptım engelledi.Yine basta da engellemisti 5 ay sonra falan açtı sence tekrar acar mı?
Hocam dediğim gibi ben artık ilişki tavsiyesi vermiyorum. Siz içinizden geldiğini yapın kolay kolay da yaşadığınız ilişki problemlerini arkadaşlarınıza yada etrafınıza diyeyim anlatmayın. Forumda arkadaşlar konu açtı diye maziye gittim ben. Kısacası burada çoğu kişi anonim yani çok bir problem olmaz. Bu konularda kalbinin kadar beyninin sesinide de dinle ona göre cevap ara.
Sizinki de benim bir zamanlar yaşadığım gibi toxic ilişki. Ne istediğini bilmediğiniz insandan uzak durun. Ek olarak gurursuz demeyin kendinize. Erkek doğası gereği birşeyleri düzeltme onarma tarafında oluyor sizde onu yapmışsınız. Kısacası bu ilişkiden bir bok olmaz.

Aslıl gerçek soruyu soruyorum bu 2 senede o senin doğum gününü kutladımı eğer kutlamadıya atma eğer ben unutamadım hala seviyorum diyosan at

Aslıl gerçek soruyu soruyorum bu 2 senede o senin doğum gününü kutladımı eğer kutlamadıya atma eğer ben unutamadım hala seviyorum diyosan at

Kutlamadı hocam ilk başta çok kızgın ve kırgındım sesini bile duymak istemiyorum demiştim ama sonradan aramızda hallettik, şu anda herhangi bir duygum yok ona karşı insani olarak atsam mı diye düşünmüştüm aslında ondan kararsız kaldım

Kutlamadı hocam ilk başta çok kızgın ve kırgındım sesini bile duymak istemiyorum demiştim ama sonradan aramızda hallettik, şu anda herhangi bir duygum yok ona karşı insani olarak atsam mı diye düşünmüştüm aslında ondan kararsız kaldım
Yav yok hocam ne insanlığı içten içe unutamamışsın kızı işte atarsan ezik durumuna düşersin sakın yapma öyle bir şey

Arkadaşlar eski sevgilimin doğum günü var sadece doğum günün kutlu olsun diye yazmayı düşündüm ama karar da veremedim açıkçası ayrıldığımız 2 seneyi geçmiştir çok iyi de ayrılmadık ilk başta ama sonradan orta yolu bulduk biraz uzun bir konu detayına girmeyeyim, sizce atsam yanlış falan anlar mı fikrinizi merak ediyorum.
yapma kanka ayrıldıktan 2 ay sonra yazdım demediği kalmadı denendi onaylandı unut gitsin biz hep suçluyuz :D

kanka içten içe seviyor gibisin o pek sana pek değer vermiyor anlasılan insan asık olunca aklından çok kalbini dinler sende kalbini dinleyip denileni yapmak istiyorsun ama yapma ve aklını kulanıp yazma sen pişman olursun

Yav yok hocam ne insanlığı içten içe unutamamışsın kızı işte atarsan ezik durumuna düşersin sakın yapma öyle bir şey

Konuşmadığım küs olduğum arkadaşlarıma da genelde atarım doğum günü mesajı hocam ama haklısınız bu farklı bir durum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka içten içe seviyor gibisin o pek sana pek değer vermiyor anlasılan insan asık olunca aklından çok kalbini dinler sende kalbini dinleyip denileni yapmak istiyorsun ama yapma ve aklını kulanıp yazma sen pişman olursun

İçimde herhangi bir duygu yok hocam kendisine kırgınlık dahi. Ama uyardığınız için sağolun farklı bir durum karşı taraf yanlış anlayabilir

Konuşmadığım küs olduğum arkadaşlarıma da genelde atarım doğum günü mesajı hocam ama haklısınız bu farklı bir durum
Hocam kimse bu kadar değeri haketmiyor emin ol. Özellikle konuşmadığın, seni arayıp sormayan kişiler. Seni sormadığı halde böyle birilerine doğum günü mesajı falan atıyorsan yaptığın şey onlara duygusal mastürbasyon yapmaya çalışmak gibi bir şeydir bence. İnsanlar kötü yani. Sen belki iyiliğinden yapıyorsundur da karşı taraf "bana yaranmaya çalışıyor, tekrar konuşmak istiyor ezik" falan der. Çoğu insan böyle. Yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla gerçek yüzünü görürsün insanların.

Ya beyler nerden geliyo aklınıza foruma bu konuları açmak 😆 bittiyse bitti bakmayın arkanıza devam ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri