90K Bütce'ile Alınabilicek En İyi Sistem Bu Mu?

ibootizz

80+
Reaksiyon skoru
6
Beyler anlayan biri yardımcı olabilir mi

Bütçem 90k alınabilecek en iyi sistem bu mudur parçaları nasıl iyi midir anakart colorful iyi midir kule tipi fan yeterli olur mu iş görür mü yardımcı olabilir misiniz
Anakartı MSI B850M-G yap. O soğutucunun mümkün değil 7800x3D yi soğutması bi kere onu unut. Soğutucuyu da en azından Lianli galahad II lite yapabilirsin veya NZXT kraken 240 veya asus lc 240 yapmanı tavsiye ederim. Veya sistemi öylece alıp ayrıyetten 2000 TL ye peerless assasin 120 se alabilirsin. Güç kaynağı hakkında bilgim yok ama yerinde olsam param olduğu an değiştirirdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı MSI B850M-G yap. O soğutucunun mümkün değil 7800x3D yi soğutması bi kere onu unut. Soğutucuyu da en azından Lianli galahad II lite yapabilirsin veya NZXT kraken 240 veya asus lc 240 yapmanı tavsiye ederim. Veya sistemi öylece alıp ayrıyetten 2000 TL ye peerless assasin 120 se alabilirsin. Güç kaynağı hakkında bilgim yok ama yerinde olsam param olduğu an değiştirirdim.
İleride paran olduğu zaman aynı ramden 1 tane daha alırsan, Güç kaynağını daha bilindik bir güç kaynağıyla değiştirirsen canavar gibi olur.

İleride paran olduğu zaman aynı ramden 1 tane daha alırsan, Güç kaynağını daha bilindik bir güç kaynağıyla değiştirirsen canavar gibi olur.
peerless assasin 120 se ben kullanıyorum çift fanlı gayet başarılı hocam. max 65 derece görüyom oyunlarda.

Ekran kartı nasıl hocam markası iyi midir uzer mi beni ayrıca bütçem Max bu belki anakarti dedin gibi MSI yaparım

Ekran kartı nasıl hocam markası iyi midir uzer mi beni ayrıca bütçem Max bu belki anakarti dedin gibi MSI yaparım

Üzmez hocam. Üzer diyene de inanma. Gainward Palitin alt markası gibi bir şey. Yıllardır ekran kartı üretiyorlar.

hocam hemen olmasın diyorsan tek tek parçaları kendinde alabilirsin fırsat+2elde güzel şeyler geliyor ben 0 bilgi ile araştırıp birşeyler öğrenip kendim toplamıştım rx 9070xt li sistemi 50k ya felan topladım piyasada o zaman bile 50k ya ona yaklaşasak sistem yoktu bence yapabilirsin ama bi tık neet olman lazım sürekli fırsat kovalaman lazım

iyi güzel ama 16 gb uzdu

hocam hemen olmasın diyorsan tek tek parçaları kendinde alabilirsin fırsat+2elde güzel şeyler geliyor ben 0 bilgi ile araştırıp birşeyler öğrenip kendim toplamıştım rx 9070xt li sistemi 50k ya felan topladım piyasada o zaman bile 50k ya ona yaklaşasak sistem yoktu bence yapabilirsin ama bi tık neet olman lazım sürekli fırsat kovalaman lazım
Çok zor 7800x3d olmuş 16500 lira en ucuz rtx5070ti 48k yani sadece ikisi 65 bin tutuyor. İstediği indirimi kovalasın daha uyguna mümkün değil. Ama derseki ikinci el olabilir ikinci elde güzel şeyler bulabilir.

Üzmez hocam. Üzer diyene de inanma. Gainward Palitin alt markası gibi bir şey. Yıllardır ekran kartı üretiyorlar bilgisayar
Yani bir sıkıntı yaşatmaz değil mi ekran kartı bilmedim kimisi Asus MSI dışında alma diyor heves kaçmaya başladı

iyi güzel ama 16 gb uzdu
Onu ilerde Alaçam hocam şuan bütçeme en uygunu bu mudur sizce

Yani bir sıkıntı yaşatmaz değil mi ekran kartı bilmedim kimisi Asus MSI dışında alma diyor heves kaçmaya başladı

Onu ilerde Alaçam hocam şuan bütçeme en uygunu bu mudur sizce
Asus msi dışında alma diyen kişiler 15 16 yaşında rgb seven çocuklar dikkate alma. Sıkıntı yaşamazsın ama mümkün olduğunca en hızlı şekilde güç kaynağını değiştirmeni tavsiye ederim.

Çok zor 7800x3d olmuş 16500 lira en ucuz rtx5070ti 48k yani sadece ikisi 65 bin tutuyor. İstediği indirimi kovalasın daha uyguna mümkün değil. Ama derseki ikinci el olabilir ikinci elde güzel şeyler bulabilir.
2 elde bulursun bence insanlar iyi fırsatları güzel fiyatlara veriyor benim anakart asus rog b650a 1.5 sene garantisi vardı aldığımda 6k ya aldım bunu işlemci olarak ryzen 5 7600x aldım bu işlemciyi 5k ya aldım 20 ay garantisi vardı iyi şeyler var bakmanı öneririm, sahibindende kendine aramalar oluştur yeni ekleme vs oldumu haberi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri