rafa gomez
80+
- Reaksiyon skoru
- 124
samsung android yazılımının kralıdırvalla kullanıcı yorumunu bilmiyorum incelemelerde bakmıstım baya detaylı güzel arayüzü vardı yazılımıda honor yani samsungdan iyidir
samsung android yazılımının kralıdırvalla kullanıcı yorumunu bilmiyorum incelemelerde bakmıstım baya detaylı güzel arayüzü vardı yazılımıda honor yani samsungdan iyidir
samsungun yazılımında tek iyi yan yapay zeka desteği onun dışında herşeyi çöp yazılımı kötü pil performansı kötü şarj hızı kötü işlemci gücü kötü muadillerinde daha iyilerini daha ucuza alırsın he 4 yıl gitmez bi cihaz 2-3 yıl gider farklı markada ama daha ucuza daha iyi bişi aldığın için 4 yılda değil 3 yılda bir değiştirirsin sürekli güncel aklırsınsamsung android yazılımının kralıdır
pil dışında diğer özelliklerin yazılım ile alakası var, ayrıca kamerası da işlemcisi de kötü değil exynos kötü devri bitti artık bugün exynos 2600 2 nm mimarisine sahip ilk işlemci ve sd elite gen 5e kafa tutuyor. Pilde fe serisi olduğu için gereken optimizasyon yapmıyorlar eğer fe yerine düz veya plus modelleri tercih edersen bak bakalım aradaki farka.samsungun yazılımında tek iyi yan yapay zeka desteği onun dışında herşeyi çöp yazılımı kötü pil performansı kötü şarj hızı kötü işlemci gücü kötü muadillerinde daha iyilerini daha ucuza alırsın he 4 yıl gitmez bi 2-3 yıl gider farklı markada ama daha ucuza daha iyi bişi aldığın için 4 yılda değil 3 yılda bir değiştirirsin sürekli güncel aklırsın
FE yerine daha pahalı versiyonları tercih edersek illaki arada fark olucak illaki daha iyi güçlü olucak ekonomik modellerden bahsediyoruz şuanda ama piyasa ortalamasında fe modeli ve muadilleri var karşılaştırmasında gidip 2-3 katı fiyat verilcek hali yokpil dışında diğer özelliklerin yazılım ile alakası var, ayrıca kamerası da işlemcisi de kötü değil exynos kötü devri bitti artık bugün exynos 2600 2 nm mimarisine sahip ilk işlemci ve sd elite gen 5e kafa tutuyor. Pilde fe serisi olduğu için gereken optimizasyon yapmıyorlar eğer fe yerine düz veya plus modelleri tercih edersen bak bakalım aradaki farka.
Kayıtlı Poco F8 Ultra en mantıklısı.S23 ultra (yenilenmiş) , s25 fe veya poco x8 pro max arasinda kaldim sizde yenilenmis telefon Alınır mı? alinmazmi. Günlük olarak fazla oyun oynamiyorum ama oyun performansi iyi olmasini isterim kamerasida guzel olsun istiyorum sizce hangisi alinir
![]()
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA 256 GB GREEN 8 GB 256 GB Akıllı Telefon Yeşil Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA 256 GB GREEN 8 GB 256 GB Akıllı Telefon Yeşil fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, senwww.mediamarkt.com.tr
![]()
SAMSUNG Galaxy S25 FE 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Gece Siyahı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
SAMSUNG Galaxy S25 FE 5G 8/256 GB Akıllı Telefon Gece Siyahı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananwww.mediamarkt.com.tr
Yahu pil optimizasyonu güzel 45w şarj yeterlisamsungun yazılımında tek iyi yan yapay zeka desteği onun dışında herşeyi çöp yazılımı kötü pil performansı kötü şarj hızı kötü işlemci gücü kötü muadillerinde daha iyilerini daha ucuza alırsın he 4 yıl gitmez bi cihaz 2-3 yıl gider farklı markada ama daha ucuza daha iyi bişi aldığın için 4 yılda değil 3 yılda bir değiştirirsin sürekli güncel aklırsın