CS2 Kasa farmlamak mantıklı mı?

Elde edilen gelir / zaman harcaması düşünüldüğünde aşırı saçma pc başında o kadar oturacak boş zamanız ve işsiz iseniz orası ayrı - lafım size değil gençken zamanın böyle harcanmasına sinir oluyorum kendi kendime

hocam 15 hesapla 3 4 günde rahat 2 3 saat farm yaparak bitirebiliyorsun dediğiniz doğru ama akşamları boşsan ve boş boş oyun oynamaktan yapabilecek hiçbirşeyin yok ise yapması mantıklı ama zaten boş zamanın var ise yapılabilecek bir şey
ya orası ayrı fakat 9 5 bi iş düşünüldüğünde oranlarsak daha az zamanla bir günlük mesaiden az vakitte benim işim tamamlanıyor gittikçe sayı artacak tabii ki.

katılıyorum valla düzgün para kazanmak için yapanlar zaten binlerce bot hesapla yapıyor haftalık 10-15 dolar için hayatınızdan verilmez bu kadar
bide vereceği zamana , kazandığını bir kenara o gözlere yazık para ihtiyacı varsa 1 ay bir yerde çalışırsın o hesaplardan 3 4 ayda elde edeceğin parayı normal kazanırsın

Dostlar selamlar, internette son zamanlarda kasa farmlayan insanlar görüyorum. 20 tane hesap açmışlar ve haftalık droptan 20 dolardan fazla kazanıyorlar sizce bunu yapmak mantıklı mı?
boş iş. zaman kaybı.

Arkadaşlar yıllar önce Cs oynamış ve forum sitesi kurmuş (Csfrag) biri olarak şöyle bir hata yaptım zamanında :). Gerçi halen yapılabilir. Sadece sabır gerekiyor.

Easport 2013 kasasından 300 den fazla almıştım. Attım öyle duruyordu. Bir gün Yen’ü bir oyun çıktı tam hatırlamıyorum adını ve kasaları satıp almıştım. Aslında amacım kasaları satmak veya onlardan bir beklentim yoktu. Sadece attıydım sepete. Gel gelelim 1 kasa 80-90 dolar olmuş 🤣 (yaklaşık 20k dolar üzeri)

En son başka bir oyundan 0,02 ye 300 tane kasa aldım. Adını hatırlamıyorum. Şu anda 0,09 usd. Bakalım 5-10 yıla ne olacak.

Size önerim Cs den iyi şeyler çıkarsa satın ve ucuz kasalardan stoklayın. Tabi satmamayı başarırsanız :). İleride her oyunu veya envanteri dizersiniz.

Arkadaşlar yıllar önce Cs oynamış ve forum sitesi kurmuş (Csfrag) biri olarak şöyle bir hata yaptım zamanında :). Gerçi halen yapılabilir. Sadece sabır gerekiyor.

Easport 2013 kasasından 300 den fazla almıştım. Attım öyle duruyordu. Bir gün Yen’ü bir oyun çıktı tam hatırlamıyorum adını ve kasaları satıp almıştım. Aslında amacım kasaları satmak veya onlardan bir beklentim yoktu. Sadece attıydım sepete. Gel gelelim 1 kasa 80-90 dolar olmuş 🤣 (yaklaşık 20k dolar üzeri)

En son başka bir oyundan 0,02 ye 300 tane kasa aldım. Adını hatırlamıyorum. Şu anda 0,09 usd. Bakalım 5-10 yıla ne olacak.

Size önerim Cs den iyi şeyler çıkarsa satın ve ucuz kasalardan stoklayın. Tabi satmamayı başarırsanız :). İleride her oyunu veya envanteri dizersiniz.
Benim 2-3 sene riptide operasyonundan gelen kasalarım başka hesapta kaldı numaram kapatıldı guardı cihaza ekleyemiyorum içinde 30 40 tane riptide kasası kaldı o sıra 1 küsür faalndı istemeden bırakmış oldum şimdi 17 dolar tabi numara ne zaman havuza düşecek orası muamma :kekw: :kekw: şuan depodada 500 600 tane kapsül vs tutuyorum zamanı gelince salacaz

Benim 2-3 sene riptide operasyonundan gelen kasalarım başka hesapta kaldı numaram kapatıldı guardı cihaza ekleyemiyorum içinde 30 40 tane riptide kasası kaldı o sıra 1 küsür faalndı istemeden bırakmış oldum şimdi 17 dolar tabi numara ne zaman havuza düşecek orası muamma :kekw: :kekw: şuan depodada 500 600 tane kapsül vs tutuyorum zamanı gelince salacaz
hangisini tutuyorsun hocam var mı yatırımlık bir şey

austin 2025 meydan okuyanlar ağırlıklı puan kasmak amaçlı hepsini mağazadan almıştım bir ton şuan 45 50 cent arası 2 katı olmuşta :D
o tarz kapsüller patlama yapmaz hocam piyasada belki milyonlarca var

Farm + trade + csflout mantıklı
Tek başına değil

değerlenir mi bunlar acaba alınır mı bu arada çıkartma mı imza mı
Post automatically merged:

neler yapar?
hocam öyle şu patlama yapar diye bir şey yok olsa herkes onu alır zaten oyunu çok kişi oynuyor artık herkes stok yapıyor ufak tefek fiyatlar artar yani bi 10 sene önce olsa olurdu da şuan öyle pek bir şey yok bazen çinliler manipüle ediyor piyasayı bazı şeyler fırlıyor bazı şeyler çakılıyor vs.

Geri