CS2 Kasa farmlamak mantıklı mı?

Hocam 30 hesapla yapıyorum çokda uzun sürmüyor
Post automatically merged:

Şu aralar dead Hand terminali var kazançlar yüksek o yüzden
evet dead hand baya iyi oluyor ama steame satınca iyi sitelerde düşük.

haftalık 10-12 gayet iyi, zamanla sağlam bi envanter dizilir böyle

hocam siz bayağı bi aşmışsınız, haftalık ne kadar kazanıyorsunuz
envanter olmasa bile her hafta 1 hesap amorti oluyor zaman geçtikçe iyi getirisi var

haftalık 10-12 gayet iyi, zamanla sağlam bi envanter dizilir böyle

hocam siz bayağı bi aşmışsınız, haftalık ne kadar kazanıyorsunuz
Çok değişiyor hocam şu aralar yeni terminal vardı 50 60 70 arası gidip geliyordu normaldede minimum 30 falan geliyor

evet dead hand baya iyi oluyor ama steame satınca iyi sitelerde düşük.

envanter olmasa bile her hafta 1 hesap amorti oluyor zaman geçtikçe iyi getirisi var
1 hesapta level atlamak uzun sürüyor mu hocam en hızlı nasıl level atlanıyor

Çok değişiyor hocam şu aralar yeni terminal vardı 50 60 70 arası gidip geliyordu normaldede minimum 30 falan geliyor
tavsiye eder misiniz hocam bu rakamları görünce yapasım geliyor, siz 30 hesabı elinizle mi kasıyorsunuz zor olmuyor mu

şu kasa farm işini 3-4 hesaptan fazla yapan kişileri hiç anlamıyorum 1 saat boş dur saat başı 1 dolar veriyorum mantığıyla aynı zamanı çöpe atmaktan başka bişi değil

1 hesapta level atlamak uzun sürüyor mu hocam hızlı nasıl level atlanıyor

tavsiye eder misiniz hocam bu rakamları görünce yapasım geliyor, siz 30 hesabı elinizle mi kasıyorsunuz zor olmuyor mu
Hocam bütçe var ise yapılır ben 5 hesapla başlamıştım hesaplar kendini amorti ettikçe yeni hesap aldım öyle öyle gitti

şu kasa farm işini 3-4 hesaptan fazla yapan kişileri hiç anlamıyorum 1 saat boş dur saat başı 1 dolar veriyorum mantığıyla aynı zamanı çöpe atmaktan başka bişi değil
vallahi gayet oyun oynayarak gelir elde ediyorum. Gayette tatmin ediyor yani

Hocam ben çok eğleniyorum yaparken 2. Ekrandan video açıyorum izleye izleye deatmatch gruplarından kasıyorum 5 6 günde bitiyor günde 5 hesap yapsam max 4 saat sürüyor

vallahi gayet oyun oynayarak gelir elde ediyorum. Gayette tatmin ediyor yani
Elde edilen gelir / zaman harcaması düşünüldüğünde aşırı saçma pc başında o kadar oturacak boş zamanız ve işsiz iseniz orası ayrı - lafım size değil gençken zamanın böyle harcanmasına sinir oluyorum kendi kendime

Elde edilen gelir / zaman harcaması düşünüldüğünde aşırı saçma pc başında o kadar oturacak boş zamanız ve işsiz iseniz orası ayrı - lafım size değil gençken zamanın böyle harcanmasına sinir oluyorum kendi kendime
katılıyorum valla düzgün para kazanmak için yapanlar zaten binlerce bot hesapla yapıyor haftalık 10-15 dolar için hayatınızdan verilmez bu kadar

hocam 15 hesapla 3 4 günde rahat 2 3 saat farm yaparak bitirebiliyorsun dediğiniz doğru ama akşamları boşsan ve boş boş oyun oynamaktan yapabilecek hiçbirşeyin yok ise yapması mantıklı ama zaten boş zamanın var ise yapılabilecek bir şey

Geri