Çözüldü✓ Ktc H27T22C osd ayarını bulamıyorum

umut46122

80+
Reaksiyon skoru
14
1 saat önce monitör geldi fakat osd ayarını bulamıyorum yardımcı olabilecek var mı?

hocam benim kerizliğim biraz tuşa bir kere basmamız lazımmış ben basınca kapandığını sanıyordum
O tuş bende arızalı çıktı kutudan ilk çıktığında sol tarafa basmıyordu ben de kurcala’ya kurcala’ya daha da bozdum iade ettim üzerine bir kere tıklamakla beraber beş yöne tepki veren bir joystick bütün joystikli monitörlerde olduğu gibi bunla da aynı fakat sol tarafa tepki vermediği için kısmet olmadı umarım size düzgün gelmiştir

O tuş bende arızalı çıktı kutudan ilk çıktığında sol tarafa basmıyordu ben de kurcala’ya kurcala’ya daha da bozdum iade ettim üzerine bir kere tıklamakla beraber beş yöne tepki veren bir joystick bütün joystikli monitörlerde olduğu gibi bunla da aynı fakat sol tarafa tepki vermediği için kısmet olmadı umarım size düzgün gelmiştir
bana düzgün geldi hocam bozuk diye stres olmuştum da değilmiş iyi ki de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

size daha iyileri nasip olsun inşallah

Geri