Ben de 20 gün önce kullandım acaba yazılımsal bir hata mı var arkasında joystik var orada mevcut
hocam oradan ne yapmamız lazımBen de 20 gün önce kullandım acaba yazılımsal bir hata mı var arkasında joystik var orada mevcut
Vallahi şaşırtıcı gerçekten orada ayarlarda bu ürünün YouTube’da bir çok incelemesi var o videolara bakhocam oradan ne yapmamız lazım
hocam benim kerizliğim biraz tuşa bir kere basmamız lazımmış ben basınca kapandığını sanıyordumVallahi şaşırtıcı gerçekten orada ayarlarda bu ürünün YouTube’da bir çok incelemesi var o videolara bak
O tuş bende arızalı çıktı kutudan ilk çıktığında sol tarafa basmıyordu ben de kurcala’ya kurcala’ya daha da bozdum iade ettim üzerine bir kere tıklamakla beraber beş yöne tepki veren bir joystick bütün joystikli monitörlerde olduğu gibi bunla da aynı fakat sol tarafa tepki vermediği için kısmet olmadı umarım size düzgün gelmiştirhocam benim kerizliğim biraz tuşa bir kere basmamız lazımmış ben basınca kapandığını sanıyordum
bana düzgün geldi hocam bozuk diye stres olmuştum da değilmiş iyi ki deO tuş bende arızalı çıktı kutudan ilk çıktığında sol tarafa basmıyordu ben de kurcala’ya kurcala’ya daha da bozdum iade ettim üzerine bir kere tıklamakla beraber beş yöne tepki veren bir joystick bütün joystikli monitörlerde olduğu gibi bunla da aynı fakat sol tarafa tepki vermediği için kısmet olmadı umarım size düzgün gelmiştir
size daha iyileri nasip olsun inşallahO tuş bende arızalı çıktı kutudan ilk çıktığında sol tarafa basmıyordu ben de kurcala’ya kurcala’ya daha da bozdum iade ettim üzerine bir kere tıklamakla beraber beş yöne tepki veren bir joystick bütün joystikli monitörlerde olduğu gibi bunla da aynı fakat sol tarafa tepki vermediği için kısmet olmadı umarım size düzgün gelmiştir
Teşekkür ederimbana düzgün geldi hocam bozuk diye stres olmuştum da değilmiş iyi ki de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
size daha iyileri nasip olsun inşallah