1070 ti ryzen 5 5600 sistem kaç tl eder?

hocam satılacak rakam var satılmayacak rakam var kasa içinde verdiginiz için 1-2 parça uygun olur her zaman bence elinizden ne kadar hızlı çıkarırsanız o kadar kar 13.500 ün bir kuruş altına verme
Hocam geçen hafta incehesapta 5600 5k ya satılıyordu ikinci el piyasaı yüksek degil mi sizce? fikriniz nedir

alacaksan alma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

piyasa degişik 2.elde benim cebimde para olsa ddr4 2.ele yönelmem ddr5 çok avantajlı ryzen 5600 fiyatına 7500f kaynıyor 5000 er filan bir ram sıkıntı orda onuda çözersin zaten
harbi tüm ddr4 yerleri savaş alanına döndü be 5800x3d yi 2. elde sıfır 7800x3d fiyatına satıyorlar :D

harbi tüm ddr4 yerleri savaş alanına döndü be 5800x3d yi 2. elde sıfır 7800x3d fiyatına satıyorlar :D
öyle millet ram ucuz diye bakıyor ama ddr5 daha ucuza geliyor zaten anakarttan ve işlemciden arttırdıgın paraya zaten 2.elden 16 ddr5 ram alıyorsun havada karada hiçbir avantajı yok ddr4 ün

alacaksan alma

piyasa degişik 2.elde benim cebimde para olsa ddr4 2.ele yönelmem ddr5 çok avantajlı ryzen 5600 fiyatına 7500f kaynıyor 5000 er filan bir ram sıkıntı orda onuda çözersin zaten
Ekran kartı hariç sistemi beğendim ddr4 topluyordum o yüzden alacağım fiyat 11k pazarlık yapmadım daha

yok şu yüzden dedim adam ryzen ilk çıktıgında almış sadece işlemci degiştirmiş çünkü tüm parçalar 10 senelik bir ryzen 5600 güncel :D

Doğru diyorsun kral vallahi. En kötü yeğen var benim ona veririm 7 yaşında iş görür herhalde 😂

Ama harbi sen dyince büyük resmî gördüm, sağolasın

Ama bıkmıştım ya vallahi 5600 e 4500 istiyorlar

16 Max şu sistemleri artık abartıp durmayın alacak adam sevinsin ikinci elin ne demek olduğunu anlayın 16 max bu arada adam akıllı satacaksan 12 13
16 bile fazla 5 etmez ha oda işlemci ve ekran kartına 5 ya bu fosilleri öve öve serbest piyasanın a koydular

Geri