Çift kollu monitör aparatı

şahin doğan

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
12,413
Birisi 22, diğer 27 inç monitörüm için arıyorum, 22 olan monitör Asus vw222, bu monitör kol için uygun mu? Bütçe yok ama uygun bir şey bakıyorum. 2000-3000 arası gibi.

Çift kol alma ben öyle kullanıyorum hareket kabiliyetleri çok sıkıntı 2 tekli öneririm

herkesin yaptığı gibi 2 tane bundan alıp geçicen, başka fp kol yok adam gibi
Post automatically merged:

2 li alırsan pişman olursun, arkadaşın da dediği gibi hareket kabiliyeti berbat.

Bende senin gibi düşünmüştüm hocam ama dediğim aklına gelir eğer f160 alırsan h serisi daha konforlu ama yine aynı problemleri yaşarsın

Birisi 22, diğer 27 inç monitörüm için arıyorum, 22 olan monitör Asus vw222, bu monitör kol için uygun mu? Bütçe yok ama uygun bir şey bakıyorum. 2000-3000 arası gibi.
hocam swar bunla alakalı şu videoyu yaptı kendisi beğenmiş bak derim
sonlara doğru söylüyor

vesa 100 standartındaymış destekler.

monitör kolu kullanan birisi olarak 1 tane ikili yerine 2 tane tek almak bin kat daha iyi olacaktır. f80 ve h100 modellerine bak. ben direksiyon standını kullanırken dibime kadar çekmek için f80 almıştım baya memnunum. masa duvara sıfır olmasına rağmen çapraz durduğundan problem olmuyor, h100le o konuda bi farkı yok yani ama h100 daha derli toplu duruyor.

bahsettiğim gibi yaklaştırman lazımsa 1 tane f80 1 tane h100 al geç. öyle bi yaklaştırma durumun yoksa 2 tane h100 al geç.

Çift kol alma ben öyle kullanıyorum hareket kabiliyetleri çok sıkıntı 2 tekli öneririm
sizin kullandığınız hangi model, h180 aldım hareket kabiliyetini beğendim, altta 24 inç üstte 32 inç monitör kullanıyorum memnunum, ilerde 3. monitörüm olur diye tek tek almadım, alandan tasarruf için, sizin kullandığınız F160'mış, diğer yorumu kaçırmışım.

Hocam mesela sen de h kullanıyorsun 2. Monitörü istediğin kadar uzaklaştıramıyorsun tek dirsek mesafesi uzuyor yani. 2 kol olunca hem çift dirsek monitör hareketi hem de uzama mesafesi oluyor şuan biri bana 2 kol vereyim ver dese Bi sn düşünmem veririm 😅

Ortalama bir boyutta kol yeter diyorsan nb f80
üst üste bindiricem ekranları 2. yukarda olacak diyorsan nb h100 al geç, ikili kollar birbirini çok kitliyor bence.

2 tane nb f80 yada 1 tane nb f160 ama ilk dediğimi öneririm.

Hocam mesela sen de h kullanıyorsun 2. Monitörü istediğin kadar uzaklaştıramıyorsun tek dirsek mesafesi uzuyor yani. 2 kol olunca hem çift dirsek monitör hareketi hem de uzama mesafesi oluyor şuan biri bana 2 kol vereyim ver dese Bi sn düşünmem veririm 😅
Haklısın hocam, en uçlara ayrı ayrı koyamıyorsun ya da fazla uzamıyor, iade süremde var, iade mi etsem bilemedim :D üst üste koyunca masada çok yer açılıyor hoşuma gidiyor.

Şu videoyu gördüm, hareket kabiliyeti aşırı fazla duruyor. Aklıma yattı ne diyorsunuz? Zaten dediğim gibi monitörü öne arkaya sağa sola götürmüyorum, ya yan yana dururlar, ya da üst üste. Masada 2 aparat yerine 1 tane olur, daha güzel görünür diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,852
Üyeler
190,992
Son üye
CPMask
Geri