❌İndirim Bitti! 70x160 cm Çalışma Masası 1690 TL

yalnız boyutlari güzel en kötü ilerde ahşap boyası ile boyarsınız beyaz ı :kekw:

eec3f84f-d3f6-496c-8340-3904cfe5d530.jpg

Post automatically merged:

Alyan çıkıyor mu içinden kurulum için? Birde köşelerde ezik sorun falan var mıydı?
Vay harika

Ürünü aktif olarak kullanıyorum, şuan bu masadan yazıyorum hatta. Firmada çok fazla şikayet var benim kargomun üstüne basılmış kutu patlak hasarlı şekilde geldi firmaya yazdım dönüş olmadı bilginize.

Aslında çocukların ödev masası için güzel bir seçenek, geçenki masayı iptal ettiler, bu daha iyi, onun iki katı fiyatı ama saha sağlam, farklı bir tasarımıda var bu sayede öne ve yana sallanmasını engellemişler. Ama kargolamaları çok kötü, acaba bize sağlam gelir mi? Yoksa bilerekmi ucuza koydular, hasarlı iade ürünlerini mi yollayacaklar? belki bi enayi iade etmez mantığı ile.

Zaten geri dönüşleri de sıkıntıymış. İşin kötü tarafı ne kupon kullanılıyor ne de taksit.

w897sqpr.png

Paranız varsa, biraz daha koyun, başka bir masa alın.
Bu masa inanılmaz sallanıyor. Aynısını şu an kullanıyorum.
Duvara bir şeyler sabitlemedikçe, yanına bir şeyler sabitlemedikçe, masa inanılmaz sallanıyor. 9 şiddettinde deprem var anasını satayım.

indirim bitmiş galiba güncel 3099 gözüküyor

Tam satın alcaktim da şu nb80 monitor kolunu takamayacagimi dusundum
Post automatically merged:

Monitor kolu takilir mi acaba buna ya takilcak mesafesi yok gibi
takılıyor. 3 senedir falan kullanıyorum masayı. 2 tane 27" monitör takılı. alt demire denk geliyor sıkıştırma aparatı sağlam duruyor.

Geri