Sizce 5070 ekran kartli bu sistem parasının hakki mi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
60000
AMD R5 5700X - RTX 5070 - A520M - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM - Vatan Bilgisayar https://share.google/1N9tpzJE45xubEFu9
Genelde pubg cs2 gibi fps oyunları oynuyorum aşırı fps beklentim yok full ayarlar fetisimde yok sadece beni uzun yıllar götürecek bir sistem bakıyorum bu dikkatimi çekti sizde nasıldır

AMD R5 5700X - RTX 5070 - A520M - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM - Vatan Bilgisayar https://share.google/1N9tpzJE45xubEFu9
Genelde pubg cs2 gibi fps oyunları oynuyorum aşırı fps beklentim yok full ayarlar fetisimde yok sadece beni uzun yıllar götürecek bir sistem bakıyorum bu dikkatimi çekti sizde nasıldır
sistem ddr4 farkında mısın 5 geçmek istesen tekrar anakart alman gerekecek bu ana kart olduğu için sürekli ddr4 alman gerek

anakart kötü olduğu için diğer bileşenlerden tam verim alamazsın bu sistemde

Sistem hiç mantıklı gelmedi bana bu bütçede am5 bakmak daha iyi

sistem ddr4 farkında mısın 5 geçmek istesen tekrar anakart alman gerekecek bu ana kart olduğu için sürekli ddr4 alman gerek
Evet farkındayım fakat DDR 4 ramlerin hala daha oyun icin yeterli olduğunu düşünüyorum DDR 5 ramlerin oyun performansı olarak cok fazla artıları yok
Post automatically merged:

Sistem hiç mantıklı gelmedi bana bu bütçede am5 bakmak daha iyi
Hocam önerebileceğiniz sistem var mıdır çift ram olmasına özen gostererek

anakart kötü olduğu için diğer bileşenlerden tam verim alamazsın bu sistemde
Hangi anakarti önerirsiniz

Geçen 55 e 245kf ile verdiler ddr5 Ram upla 63 felan geliyordu intel sistemi bekle

Evet farkındayım fakat DDR 4 ramlerin hala daha oyun icin yeterli olduğunu düşünüyorum DDR 5 ramlerin oyun performansı olarak cok fazla artıları yok
DDR5 e geçtiğinizde sadece RAM değişmiyor işlemcide değişiyor ve ciddi farklar oluşuyor, ayrıca ddr4 ve ddr5 ram arasında fark var

Hocam önerebileceğiniz sistem var mıdır çift ram olmasına özen gostererek

Hangi anakarti önerirsiniz
eğer bütçeniz kısıtlıysa illa ki DDR 4 alacaksanız b550 chipsetli anakartları alın ama ddr5 almalısınız ddr5 de ise a değilde b serisi anakartlara odaklanmalısınız

DDR5 e geçtiğinizde sadece RAM değişmiyor işlemcide değişiyor ve ciddi farklar oluşuyor, ayrıca ddr4 ve ddr5 ram arasında fark var
Hocam haklısınız ama ddr4 platformunun güçlü bileşenleri yerine ddr5 platformunun giriş seviyesi bileşenlerine fiyat farkı ödemek pek mantıklı gelmiyor

Hocam haklısınız ama ddr4 platformunun güçlü bileşenleri yerine ddr5 platformunun giriş seviyesi bileşenlerine fiyat farkı ödemek pek mantıklı gelmiyor
Ddr4 giriş seviye bileşenleri ile ddr5 giriş seviye bileşenleri karşılaştırıyorsun şuan elinde 5800x3d x570 rog veya b450 Rog 64gb Ram yok olsa bunu yazabilirsin ama 5700x sisteme bu para verilmez benzer sistemi İtopya ve vatan 245kf ile verdi 55k ya

bu konuda gerçekten siz de haklısınız o zaman kampanyalı sistemleri takip etmeniz lazım forumu takip edin belki yakalarsınız ama almışken iyi bir şey alın ddr4 ile pişman olabilirsiniz acele etmeyin

eğer bütçeniz kısıtlıysa illa ki DDR 4 alacaksanız b550 chipsetli anakartları alın ama ddr5 almalısınız ddr5 de ise a değilde b serisi anakartlara odaklanmalısınız
Hocam peki böyle şeyler oynayacağım nispeten basit oyunları goz önünde bulundurunca cok önemli mi sonuçta 2 3 adet oyun oynayacağım

Geri