🔥İndirim 5060+9500F sistem 45.999TL

33'e 225fli 5060 sattı 2 hafta önce itopya. Bu bana pahalı geldi ya. 39-40 iyi olabilirdi

Bak atayım daha iyisini. https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/nexora-7a-rtx5060/ Anakartı MSI B850M-G yapıyosun fiyatı 45.329 oluyor ha şurayı atlamayalım bunun ssd 1TB.

Bak bi tane daha geliyo bu ondanda iyi https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/nexora-7a-rx9060xt/ Yine anakartı b850m-g yapıyosun 46.342 yapıyo bundada şurayı atlamayalım bununda SSD 1TB + 9060XT 8 GB ekran kartı mevcut 5060 dan daha güçlü yani. Ha dersen ki oda 16 olsa olmaz mı 4k fazla veriyosun 50k ya 16 GB ekran kartlı sistem almış oluyosun tamam mı kardeşim benim. Daha da sistem atma foruma anlamıyosan bu işlerden.
9060xt 8gb 5060 dan daha mı iyidir peki? hmmm.. leş diye yorum yaptığın sistemde a brand markalar varken gelip burada biostar anakartlı sistem atmanda çok komik. okey sen 9060xt 8gb al ne diyim.
Post automatically merged:

33'e 225fli 5060 sattı 2 hafta önce itopya. Bu bana pahalı geldi ya. 39-40 iyi olabilirdi
baya iyi fiyatmış bu arada

Fiyatı piyasa koşullarına göre bana iyi geldi arkadaşlar ihtiyacı olan değerlendirsin

Günde birkaç kez böyle soğuk fırsat açılıp birkaç dakika sonra da onu öven elemanlar geliyor.

9060xt 8gb 5060 dan daha mı iyidir peki? hmmm.. leş diye yorum yaptığın sistemde a brand markalar varken gelip burada biostar anakartlı sistem atmanda çok komik. okey sen 9060xt 8gb al ne diyim.

baya iyi fiyatmış bu arada
Yavrum sen okuduğunu anlamıyor olabilir misin bak ne yazmışım anakartı MSI B850M-G ile değiştirin yazmışım gördünmü o fiyat değiştirilmiş hali.

Yavrum sen okuduğunu anlamıyor olabilir misin bak ne yazmışım anakartı MSI B850M-G ile değiştirin yazmışım gördünmü o fiyat değiştirilmiş hali.
Ayrıca evet 9060xt 5060 dan daha iyi. 5060Ti dengi bi kart.

Günde birkaç kez böyle soğuk fırsat açılıp birkaç dakika sonra da onu öven elemanlar geliyor.
tam bir sazan.avi sistem. bizde diyoruz bu saçma sistemleri kim alır bu fiyatlara bunlar alıyomuş :))

Bence de fiyatı biraz daha iyi olabilirdi ama piyasa koşulları malum. Dolayısıyla bu sistem değerlendirilebilir ya

Fiyat 9500f in gereksiz fiyatındsn geliyor ve o fiyata çok da performanslı olmuyo

Buzzzz gibi fırsat. Bu paraya 5060 almak…. 🫪

Bence de fiyatı biraz daha iyi olabilirdi ama piyasa koşulları malum. Dolayısıyla bu sistem değerlendirilebilir ya
Hocam benim attığım sistemlere bakın alınmayacağını anlarsınız. 9500F 7500F ten %5 daha performanslı o kadar. Gerek yok yani 9500F almaya.

Ekran kartı ve anakartı gigabyte, işlemci güncel son seri, ram kingston, ssd twinmos, leş olan neydi sana göre?

daha ucuzu falan varsa paylaş hepimiz görelim
gigabyte olunca noluyor gigabyte en kötü ekran kartlarını çıkaran marka

Ekran kartı ve anakartı gigabyte, işlemci güncel son seri, ram kingston, ssd twinmos, leş olan neydi sana göre?

daha ucuzu falan varsa paylaş hepimiz görelim
Mosfet soğutucusu olmayan tek m.2 yuvalıı anakart ve piyasadaki en kötü 5 5060 modeline girecek Gigabyte marka ürünler, evet ya harika.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,436
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri