Aydi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 597
Paraf 6 diğer kartlara 3 taksit var hocam.Vatandaki gece indirimlerinde taksit imkanı indirimsiz fiyat üzerinden oluyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim.
Paraf 6 diğer kartlara 3 taksit var hocam.Vatandaki gece indirimlerinde taksit imkanı indirimsiz fiyat üzerinden oluyor diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim.
Hocam öncelikle msi gaming trionun beyazı bizim ülkeye hiç gelmemiş olma ihtimali var ben aylardır bakarım piyasaya hiç görmedim. İkincisi eğer bidahamı gelicez dünyaya diyip marka bi 5080 almak istesem Asusun 5080 noctua edition olanını alırdım 100k gibi bişeydi. Tipini beğenmezsen Astral çek. Ha sen dersen agacım beyaz olması lazım marka olması lazım senin aradığın ürün bu https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte...an-karti-p-54007?utm_campaign=akakce&v=1.83.4Bilmiyorum ne kadar doğru sormam ama, MSI GAMING TRIO almak yerine bunlar değerlendirilir mi? Bende biraz marka takıntısı var, o yüzden MSI GAMING TRIO'nun beyaz versiyonunu bekliyorum stoklara gelsin diye. Fakat 30-40k fiyat farklı olabiliyor arada. Yani gerçekten MSI bunu hak ediyor mu?
Bu devirde artık marka takıntılığı sıkıntı hocam. Palit denen marka yıllardır piyasada olan ve benim antika casper bilgisayarımda bile kullandığım bi markaydıBilmiyorum ne kadar doğru sormam ama, MSI GAMING TRIO almak yerine bunlar değerlendirilir mi? Bende biraz marka takıntısı var, o yüzden MSI GAMING TRIO'nun beyaz versiyonunu bekliyorum stoklara gelsin diye. Fakat 30-40k fiyat farklı olabiliyor arada. Yani gerçekten MSI bunu hak ediyor mu?
Müsait zamanda bir rehber oluşturmak istiyorum hocam, işlerim biraz yoğun bu aralar.Kullandığınız modelleri ve tecrübelerinizi yazarsanız belki parası olupta model seçecek arkadaşlara yardımcı olabilir.
İkisi de VC'li hocam. Dediğim gibi 2 modeli de kullanmakla beraber 10 civarı 5080 modeli kullandım. Ex Gamer, Palit Gamerock ve Gainward Phantom ile rakiptir. Gamingpro ise Galax 1 Click-OC, Gainward Phoenix ile aynı segmentte kalite olarak. Yani Ex Gamer daha yüksek Tier bir kart soğutma ve malzeme kalitesi açısından.Gamingpro 5080 kullanicisiyim aktif olarak, mükemmel bir kart , öyle ön yargılı falan olmayın, normal 5080 neyse bu da o, Sadece palitin sitesinden seri numarasına göre kontrol edip almanızı öneririm. Bendeki Gamingpro da Vapor Chamber mevcut fakat full bakır plaka olanı da var. Galax ı öven arkadaşım,galax la paliti kiyaslamaktansa VC olan karta yönlendirme yapsa daha iyi eder. Bunlar aynı markalar gibi palit neyse galax o keza inno3d