teşekkür ettim hocam.0 olarak almıştım Wireless modülü ariza yaşadım yenisini gönderdiler yine aynı sorun var 2 mouse ta da yaşadım tavsiye etmem
teşekkür ettim hocam.0 olarak almıştım Wireless modülü ariza yaşadım yenisini gönderdiler yine aynı sorun var 2 mouse ta da yaşadım tavsiye etmem
teşekkür ettim hocam.
256GB mıydı?S25 plus gelmiş 42kya alabilen oldu mu beyler
plusın 128 olanı yok sanki256GB mıydı?
Evet.256GB mıydı?
5.5 oluyor ödemede, hala stok var.GIGABYTE B860 DS3H WIFI6E Intel LGA1851 ATX ULTRA DURABLE Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE B860 DS3H WIFI6E Intel LGA1851 ATX ULTRA DURABLE Anakart : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
fiyat nasıl sizce dlss ile birlikte 2k için alınır mıbunun fiyatı 30 bandındaydı. fırsat vb yazmadan düşürmüşler işine yarayan bakabilir.
GIGABYTE VGA NVIDIA 16GB GDDR7 RTX5060TI EAGLE OC ICE GV-N506TEAGLEOC ICE-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE VGA NVIDIA 16GB GDDR7 RTX5060TI EAGLE OC ICE GV-N506TEAGLEOC ICE-16GD : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
hocam ben rx 9070 almısdım performansı cokdaha iyi ancak yazılımsal cok sorunlu hediye bakiyem gelicek iadeden onu bekliyorum bunu alıcam bende fiyatı yükselmezse dlss frame gen ile 16gb 4kda bile performans veriyofiyat nasıl sizce dlss ile birlikte 2k için alınır mı