🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Onu kontrol edecek personel olmadığından Amazon Depo diye bir olay var
Amazon depo, bu milletin dolandırıcılığı için yok ama sen bilirsin. :D
Ilk iade edene dolandırıcı demiyorum bu arada amazon'un iadeyi almaması lazımdı, iade edeni ilgilendiren bi muhabbet yok şansını denemiş.

Amazon depo, bu milletin dolandırıcılığı için yok ama sen bilirsin. :D
Ilk iade edene dolandırıcı demiyorum bu arada amazon'un iadeyi almaması lazımdı, iade edeni ilgilendiren bi muhabbet yok şansını denemiş.

Senin ne dediğinin çok bir önemi yok zaten
Amazon Depo dan alınan ürünlerde bu tarz sorunlar her daim olası. Kaldı kı 0 ürün olarak alınan ürünler de bu problemin yaşanma ihtimali var .

Senin ne dediğinin çok bir önemi yok zaten
Amazon Depo dan alınan ürünlerde bu tarz sorunlar her daim olası. Kaldı kı 0 ürün olarak alınan ürünler de bu problemin yaşanma ihtimali var .
Üslup önemli bir şey, herkeste vuku bulmuyor. Hayırdır pinleri senmi yamultup iade ettin, niye içerledin anlamadım :D En başında böyle bir ürün iade edilmemesi lazım, iade ediliyorsa reddedilmesi lazım. İadede alındıysa depoda pinler düzeltilmeden satılmaması lazım.

Üslup önemli bir şey, herkeste vuku bulmuyor. Hayırdır pinleri senmi yamultup iade ettin, niye içerledin anlamadım :D En başında böyle bir ürün iade edilmemesi lazım, iade ediliyorsa reddedilmesi lazım. İadede alındıysa depoda pinler düzeltilmeden satılmaması lazım.

Üslup savunucusu sen önce dolandırıcı kim onu söyle bakalım .
Gigabyte haterıyım bu arada genelde tercih etmiyorum.

Sen galiba eleştirdiğim şeyi günlük standart olarak yapan birisin. Çünkü bir insan yapmadığı şeye bu kadar savunmacı ve ters olmaz. Git günün tersliğini başkasına harca, doğrununda, eğrininde belli olduğu boş tartışmalara girmiyorum ben. :D

Beyler biliyorum bu konuda yasak ama amazon müşteri hizmetleri depoya aynı ürün gelirse değişim sağlarız dedi. Bunu takip edebileceğim bir yol bilen varsa özelden yazabilir mi.

Sen galiba eleştirdiğim şeyi günlük standart olarak yapan birisin. Çünkü bir insan yapmadığı şeye bu kadar savunmacı ve ters olmaz. Git günün tersliğini başkasına harca, doğrununda, eğrininde belli olduğu boş tartışmalara girmiyorum ben. :D

Seninle tartıştığım kanısına nerden vardın ?
Soru sordum ve cevap bekliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,933
Üyeler
192,834
Son üye
escanorsm
Geri