Ben bunu gördüm de %15 indirim koymamışlar diye paylaşmadım öncekiler gibi.
bugün hiçbir haber vermeden siparişimi iptal ettiler aldığımda anakartlarda çok indirim vardı şimdi hepsi bitmişben de dün x870 eagle aldım yeni gibi etiketli tek stokluydu bir süre takip ettim kimse almadı çok uyguna mı gelmedi acaba niye almadınız9800 tl idi
botlar iş basindaCloud 3 wireless s gelmiş 4500 e anında kapılmış
onu ben aldım hocam botluk bir şey yokbotlar iş basinda
saat kaç gibi aldın, program yakalamış ama ikinci el fiyatını bile çekemeden satılmışonu ben aldım hocam botluk bir şey yok
Sene 2026 pilli mouse atmayın benceRazer Viper V3 HyperSpeed - Kablosuz Esports Fare (Focus Pro 30K Optik Sensör, 280 saate kadar Pil, 2. Nesil Mekanik Fare Anahtarları, 4000 Hz Kablosuz Örnekleme Hızı) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Viper V3 HyperSpeed - Kablosuz Esports Fare (Focus Pro 30K Optik Sensör, 280 saate kadar Pil, 2. Nesil Mekanik Fare Anahtarları, 4000 Hz Kablosuz Örnekleme Hızı) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Kırık değil sanki Pinler hasarlı yamulmuşAldığım Gigabyte x870 Aorues elite ice anakart geldi sanırım pinleri yamuk. https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-aldigim-anakartin-pinleri-mi-yamuk-yardim.1219496/