🔥İndirim Apple Ürünlerinde Mükemmel Fiyatlar - Outlet Gürgençler Apple

air ben de alacagim galiba. guzel fiyat bir ara trendyol öğrenci indirimiyle satimisti bu fiyatlara da kacimristim. aslinda 15" olsa hem o 10 gpu ama arada 12 bin var fp olur. hem 13 al gotur her yere guzel cihaz.

11 inç ipad fiyatı baya iyiymiş gelirmi acaba birdaha

m4 air alanlar geldiğinde durumu paylaşırsa sevinirim.
Benimki geleli 1-2 gün oldu da vaktim olmadığından, bi de ihtiyacım var mı emin olamadığımdan açmamıştım. Şimdi açtım. Gümüş renk, 8 nisan 2027 garanti, %100 pil, 98 döngü. Not: 8 nisan 2027 idi garanti, şimdi 8 nisan 2028 oldu. Sınırlı garanti yanındaki ayrıntılar kısmına basınca oldu. Fotoğrafını çekmedim ama arkadaki ekranda 2027 yazarken yeni çıkan ekranda 2028 yazıyodu, sonradan arkadaki de 2028 oldu. Yani şu anda 2 yıl garantili.

Benimki geleli 1-2 gün oldu da vaktim olmadığından, bi de ihtiyacım var mı emin olamadığımdan açmamıştım. Şimdi açtım. Gümüş renk, 8 nisan 2027 garanti, %100 pil. Not: 8 nisan 2027 idi garanti, şimdi 8 nisan 2028 oldu. Sınırlı garanti yanındaki ayrıntılar kısmına basınca oldu. Fotoğrafını çekmedim ama arkadaki ekranda 2027 yazarken yeni çıkan ekranda 2028 yazıyodu, sonradan arkadaki de 2028 oldu. Yani şu anda 2 yıl garantili.
Herhangi bir kusuru var mi

Benimki geleli 1-2 gün oldu da vaktim olmadığından, bi de ihtiyacım var mı emin olamadığımdan açmamıştım. Şimdi açtım. Gümüş renk, 8 nisan 2027 garanti, %100 pil. Not: 8 nisan 2027 idi garanti, şimdi 8 nisan 2028 oldu. Sınırlı garanti yanındaki ayrıntılar kısmına basınca oldu. Fotoğrafını çekmedim ama arkadaki ekranda 2027 yazarken yeni çıkan ekranda 2028 yazıyodu, sonradan arkadaki de 2028 oldu. Yani şu anda 2 yıl garantili.
Açık kutumuydu?

Herhangi bir kusuru var mi
Ben de bi evirip çevirdim göremedim. Sıfır gibi kozmetik. Sadece toz vardı bi silicem alkolle. Bi de bi yerde yapışkan kalmış onu silicem. Fiyatı 38 falandı sanırım 6 taksitle, bence okey ya.
Post automatically merged:

Açık kutumuydu?
Yani, açık kutu oluyor. Bantlanmış üstünde gürgençler yazan turuncu bi bantla.

Geri