2.el Ekran kartı alıcağım 3060

Smesh

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
8000
Selamlar oncelıkle 3060 eagle 12gb alıcağım furmarkda 100fps alıyor, tamamen normal mi 8Dakika test de 70derece hotspot 85, 12gb yapay zeka yazılım işlerinde kullanacağım için şart... Arc A750den geçicem 2k verip extra.. nedir mantıklımıdır?

Hocam test hakkında yorum yapmayacağım. Belki yanlış yönlendirme yaparım diye. Ancak Nvidia yapay zekası yazılım işleri için çok uygun. Ekstra 2k vermeye kesin değer. Sorunsuz ve testleri güzel bir ekran kartı alınır.

Fps sanki bir tık düşük tam kart modelini bilmek lazım, ısı değerleri iyi.

Fan aşırı hızlı. bakım şart. İçi açılmış mı daha önce?

fan bi tık hızlı sanki, alındığından beri bakım yapılmadıysa normal olabilir onu öğren bence.

furmark fps önemli değil modele göre ısılar normal görünüyor.

Bakım yapmayı bilmiyorsanız ya da yaptırabileceğiniz bir yer yoksa sıkıntı yaşarsınız.
Bakım yapmayı bılıyorum da başka modellere mı bakmalıyım ama onlar bundan 2k daha pahalı falan
furmark fps önemli değil modele göre ısılar normal görünüyor.
Isılar banada normal geldi de fanların 92 de dolaşması canımı sıktı ama piyasasından 1 2 k ucuz ne yapmalıyım

Bakım yapmayı bılıyorum da başka modellere mı bakmalıyım ama onlar bundan 2k daha pahalı falan

Isılar banada normal geldi de fanların 92 de dolaşması canımı sıktı ama piyasasından 1 2 k ucuz ne yapmalıyım
Fana %92 diye bakma 1800rpm olarak bak. Bir çok model de aynı rpm %60-70 arasıdır.

8 9 civarına rahat 3060 bulunuyor zaten. Daha düzgün bir model bulursanız daha iyi olur.

Fana %92 diye bakma 1800rpm olarak bak. Bir çok model de aynı rpm %60-70 arasıdır.
Peki başka markalara extra 2k vermek mantıklı mı? 10 civarı, 8e buldum indiirmle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8 9 civarına rahat 3060 bulunuyor zaten. Daha düzgün bir model bulursanız daha iyi olur.
hocam diğer modeller 10dan başlıyor, Son fıyat dıyıp duruyolar istanbuldakıler bi değişik, sırf sadece 12gb dıye geçiyorum 8k buna vermek yerıne 10k diğer markalara şansmı vermeliyim?

Geri