5k 27 inç mi, keskinlikten gözlerimiz zevke gelir harika ama kaç dolares olur kim bilirBilmiyorum seneye 5k 27'' çıkıcakmış. Belki 4k 27'' salarlar. Belki de gelir.
Ben %70 gelir diyorum ama garanti değil.
5k 27 inç mi, keskinlikten gözlerimiz zevke gelir harika ama kaç dolares olur kim bilirBilmiyorum seneye 5k 27'' çıkıcakmış. Belki 4k 27'' salarlar. Belki de gelir.
5k 27 inç mi, keskinlikten gözlerimiz zevke gelir harika ama kaç dolares olur kim bilir
Monitöre 80k vereceğime f/p bir monitörle birlikte tüm AAA oyunları oynatacak 2k sistem kurarım.Bu monitörün 27'' olanı yok. Pg27ucdm modelini diyorsanız o monitör bundan kötü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
80k olsa alamazdım. 79999 bedava fiyat hemen çekmem lazım.
Monitörde lazım ama bence 40k da keser. Bunları denememiş insanı 10-20k da keserMonitöre 80k vereceğime monitörle tüm AAA oyunları oynatacak 2k sistem kurarım.
Hocam 20k kafidir bana göre ya. Fazlası boş harcama gibi geliyor.Monitörde lazım ama bence 40k da keser. Bunları denememiş insanı 10-20k da keser
Yok hocam şuanda satışta var zaten 5K 27 inç Asus Rog 180HZ 5KBilmiyorum seneye 5k 27'' çıkıcakmış. Belki 4k 27'' salarlar. Belki de gelir.
şimdi benim sistem 200k ederi. 20k monitor almak ne kadar mantıklı. 4k oynayabilecekken niye 2k oynayımMonitöre 80k vereceğime f/p bir monitörle birlikte tüm AAA oyunları oynatacak 2k sistem kurarım.
oled değil bu fast ipsYok hocam şuanda satışta var zaten 5K 27 inç Asus Rog 180HZ 5K
ASUS 27" ROG STRIX XG27JCG 0.3Ms 1800Hz 5K GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27JCG 0.3Ms 1800Hz 5K GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şimdi benim sistem 200k ederi. 20k monitor almak ne kadar mantıklı. 4k oynayabilecekken niye 2k oynayım
IPS mi öğhYok hocam şuanda satışta var zaten 5K 27 inç Asus Rog 180HZ 5K
ASUS 27" ROG STRIX XG27JCG 0.3Ms 1800Hz 5K GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" ROG STRIX XG27JCG 0.3Ms 1800Hz 5K GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@achardir yazdıklarım okunuyor mu? Bende alıntının içine alıyor. Hiçbişey okunmuyor. Farklı konuya mesaj yazdım. Aynı sıkıntı var. Bu sefer olmadı. Allahallah garip.Mesaj otomatik olarak birleştirildi: