15.000₺ bütçe için telefon önerisi

Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar yeni bir telefon satın alacağım fakat hangi marka ve hangi model almalıyım bilmiyorum.
Telefondan beklentilerim;
-5G ve NFC desteği
-Oyun bakımından çok önemli değil çünkü bilgisayardan oyun oynuyorum. Oyunun önem derecesi, listenin sonlarına doğru diyebiliriz. Aynı telefondan aileme de alacağımızdan en azından candy crush oynarken sıkıntı çıkarmasın yeter.
-Malzeme ve genel bakımdan kaliteli olması, ürün beni 4-5 sene götürebilsin.
-Kamera bakımından ise ortalama bir kamera olması yeterli
-Depolama kapasitesi 100gb+ olursa iyi olur

Ben telefonu genellikle gelen doğrulama kodlarına erişmek için bazı 2fa uygulamaları yüklerim ve çoğunlukla instagram,youtube gibi yerlerden videolar izlerim. Bu bütçe civarına alınabilecek en iyi telefonu/telefonları önermenizi rica ediyorum.

Yapay zekaya ve bazı telefonculara sorduğumda şu telefonları önerdiler ;
-Samsung A26
-Tecno 30 veya 40
-Oppo (fakat model belirtmedi)
-Xiaomi 16 veya 14 modelleri

Samsung A36 256gb al.
Bir karşılaştırma yaptım. Gördüğüm kadarıyla şarj daha uzun süre dayanıyor ve snapdragon işlemci var. 2-3k civarı fiyat farkına değer mi ? Başka ne farkı var ki ? Bazıları ısınıyor falan demiş. Fakat yorumlarda bir şeyi fark ettim. Bu telefon 17-18k civarı bir fiyata sahip ama daha pahalıymış gibi yaklaşmışlar. Yani biraz aşırı/gereksiz eleştiri gibi yorumladım.

Bir karşılaştırma yaptım. Gördüğüm kadarıyla şarj daha uzun süre dayanıyor ve snapdragon işlemci var. 2-3k civarı fiyat farkına değer mi ? Başka ne farkı var ki ? Bazıları ısınıyor falan demiş. Fakat yorumlarda bir şeyi fark ettim. Bu telefon 17-18k civarı bir fiyata sahip ama daha pahalıymış gibi yaklaşmışlar. Yani biraz aşırı/gereksiz eleştiri gibi yorumladım.
13.499tlye bunu dusunebilirsin.

Geri