❌İndirim Bitti! Razer Blackshark V3 5.841TL (Son 1 Yılın En İyi Fiyatı)

O kampanya son 1 yılın en iyi fiyatıydı bence yukarıda attığım bitmeden onu al ondan da 6 tane kalmış. o ürünün kasası daha sağlam ve daha esnek ayrıca 200 saate kadar pil ömrü var kaçırma bence.

Eğer düzelirse fiyatı onu iptal eder alırsın istiyorsan
hocam nova 5 hala aynı fiyatında ben genelde hikayeli oynuyorum sence razerı bekleyeyim mi yoksa cloud mu nova mı cloudun deri olması beni korkutuyor yazın falan çok terletir

Baya zam yemiş bu kadar kısa sürede normal mi bu kadar fiyat artışı ?

Ben geçen hafta yeni gibi olanı 5100 e aldım. Sıfır geldi kulaklık. Tavsiye ederim rahat hafif ben mikrofonu takmıyorum kimseyle konuşmadığım için. Cloud 2 kullanmıştım çok konforsuzdu bu baya iyi

Geçen ay cloud 3s wiriless aldım ancak sesi az gelme sorunu vardı internette bunu yaşayan çok kişi gördüm. Kimisi çok iyi ses veriyor diyor kimisi ses seviyesi çok az diyordu zannediyordum bazı serileri sıkıntılı ama hangisi olduğunu bulamadım.

Yeni gibi kısmında 6k ya satılıyor alacaksan
Yeni gibi kısmından 6050 TL'ye aldım hocam, ses açıp kısma tekerleği bozuk geldi 3 farklı cihazda denedim belki yazılımsaldır diye ama düzelmedi. Çok üzülerek iade ettim maalesef ve şimdi beyaz modelini hiçbir yerde bulamıyorum.

Heralde bitmeye yakındır garantisi bir bakmam gerekiyor v2 pro 2023 yazdığını kutusundan mı gördün?
Dongle da yazıyor hocam bende kullanıyorum bende şarj sıkıntısı yaşamadım açıkcası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende kulaklığı almadan önce de zaten harici mikrofon vardı ondan dolayı mikrofonunu kullanmıyorum

Allah allah bende o kadar sürmüyor acaba sen 2024 modelini mi aldın?
Sizin kulaklıkta bluethoot bağlanma özelliği var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,230
Üyeler
192,963
Son üye
Scar2k
Geri