BetaPlus Garanti Süreci Hakkında Ne Yapmam Gerekiyor

Ne kadar verdiğine bağlı. 4070 ti super 40 eder desen 10k max okey bence, ama 4070 süper üstüne 15k falan denk gelir. Ben olsam öyle bir teklif yapılsa modele göre 15 e kadar okey derdim. Galax verecekse 10 12 okey gibi

Ne kadar verdiğine bağlı. 4070 ti super 40 eder desen 10k max okey bence, ama 4070 süper üstüne 15k falan denk gelir. Ben olsam öyle bir teklif yapılsa modele göre 15 e kadar okey derdim. Galax verecekse 10 12 okey gibi
Hocam 1 ay oldu tam hala mağdurum valla sırf yaptıkları ayıptan dolayı telafi için yapmaları lazım. Ama ben satıcıyı çözemedim gerçekten.

Satıcıya ek ücret karşılığı 5070ti almak istediğimi belirttim, beni aradılar akşam 5070ti stoklarda yok dediler, var ilanlarınızın ekran alıntıları var bende dedim, bu defa Galax marka yok dedi, bende Galax olması şart değil dedim, bakalım nolacak…

Satıcıya ek ücret karşılığı 5070ti almak istediğimi belirttim, beni aradılar akşam 5070ti stoklarda yok dediler, var ilanlarınızın ekran alıntıları var bende dedim, bu defa Galax marka yok dedi, bende Galax olması şart değil dedim, bakalım nolacak…

Hadi hayırlısı çözülür insallah

Güncelleme, bugün aradılar, üste para vererek değiştirmek gibi bir uygulamamız yok dediler, hatta ekran kartında sorun yok müşteri memnuniyeti adına değiştik dediler, tamamen kapıları kapattılar, hatta arayan kişi 4070ti Super rtx5070ti den daha performanslı tarzında bir ibare bile kullandı, ürün test edilmiş gönderilmiş dedi, sıfır ürünün nesi test ediliyor Galax test etmiştir dedim, kutusunda neden eksikler var dedim, bunlara cevap veremedi.

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Pek olumlu düşünmüyorum. Baştan sonra müşteriyi kandırmaya yönelik bir satış stratejisi kullanıyorlar gibi görünüyor.
Klasik gamingentr thh harici şansın yok yada boyun eğeceksin ikinci el yada ücret iadesi dayatır geçerler.

Klasik gamingentr thh harici şansın yok yada boyun eğeceksin ikinci el yada ücret iadesi dayatır geçerler.

Tüketici haklarından ne karar çıkar tarafıma gönderilen 4070ti super üzerinden bir değişim talebi açmak istiyorum bunun muadili de 5070ti 16 gb ram 256 bit ve diğer değerleri ile. Acaba bunu yaşadığım süreç göz önüne alınıp tarafıma sağlarlar mı ?

Tüketici haklarından ne karar çıkar tarafıma gönderilen 4070ti super üzerinden bir değişim talebi açmak istiyorum bunun muadili de 5070ti 16 gb ram 256 bit ve diğer değerleri ile. Acaba bunu yaşadığım süreç göz önüne alınıp tarafıma sağlarlar mı ?
Hocam bölgeden bölgeye değişen bir durum thh sürecinden kararından uzun bir süreç oluyor genelde ama bu gamingentr ile uzlaşılmaz bana da sadece ücret iadesi dayatmıştılar yıllar önce lanet bir firma . Ama 4070 muadili bence 5070 güzel olur 4070ti superi sıfır verebilme şansları da yok. Thh başvurunuz sonrası bile aranıp yalan dolanla kandırmaları devam edebiliyor değişik bir firma. Bana en son ürün gönderdik kargoya verdik cart curt kargo firması almadı felan yalan sıkıyordu lavuk :) Thh sonucu 6 ay 9 12 ay tarzı sürebilir bu süreç ama yapılan kampanya yanlış yanıltıcı işte birebir değişim yalanı altında şansınızı deneyin o firma ile çözüm beklemeyin.

Fazla istemiş olursın 4070s den ti vermişler diye seni haklı bulmaları zor para iadesi teklif edebilirler süreç sancılı olur

Fazla istemiş olursın 4070s den ti vermişler diye seni haklı bulmaları zor para iadesi teklif edebilirler süreç sancılı olur
Tarafıma gönderilen 4070Tİ Super ayıplı ürün diyerek bu modelin sıfır kapalı kutusunu eğer ellerinde yoksa muadili olan 5070ti modeli ile değişini talep ediyorum adı altında bence iş yapabilir ama sizin fikriniz nedir hocam.

Geri